News

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu: ”Vrea să o trimită la pușcărie pe Dăncilă. Se ploconea în fața ei”

08.06.2020 | 12:00
Codrin Stefanescu atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu Vrea sa o trimita la puscarie pe Dancila Se ploconea in fata ei
ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu lansează un atac extrem de dur la adresa lui Marcel Ciolacu, liderul intermiar al PSD, despre care spune că ar vrea să o trimită la pușcărie pe Viorica Dăncilă.

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu: ”Vrea să o trimită la pușcărie pe Dăncilă. Se ploconea în fața ei”

Se încing spiritele în PSD după ce în ultimele zile s-a vehiculat o posibilă anchetă a DNA în ceea ce privește fondurile partidului de la ultima campanie prezidențială.

ADVERTISEMENT

Un nume important din trecutul apropiat al conducerii social-democraților, fostul secretar general, Codrin Ştefănescu a ieșit public cu un atac devastator la adresa actulului lider al partidului, Marcel Ciolacu.

În legătură cu existența unei anchete DNA privind campania prezidențială din 2019, care ar fi fost anunțată de Marcel Ciolacu într-o întâlnire de partid din weekend, Ștefănescu spune că actualul șef al PSD ar vrea să o trimită la pușcărie pe Viorica Dăncilă.

ADVERTISEMENT

”După ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea să o trimită și la pușcărie pe fosta lui șefă.

În fata căreia se ploconea cu respect și adorație când era prim ministru, asa cum făcea si pe vremea lui Dragnea în fața șefului suprem.”, scrie Ștefănescu pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ștefănescu, remarci despre trecutul lui Marcel Ciolacu

În finalul postării de pe site-ul se socializare, fostul secretar general al PSD nu ezită să îl mai atace o dată pe Ciolacu și să facă trimitere la trecutul său profesional.

”Asta înseamnă să fii absolvent de academie secretă! Și voi, unii dintre colegii mei, îmi cereți să susțin asa ceva? Glumiți.”, concluzionează Codrin.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile lui Ștefănescu vin la o zi după ce s-a speculat că o anchetă a DNA privind folosirea fondurilor în campania electorală din 2019 de către PSD stă să demareze înaintea alegerilor locale și parlamentare. Viorica Dăncilă ar putea fi chemată de DNA pentru a da explicații pe această speță.

ADVERTISEMENT