News

Codrin Ştefănescu, atac furibund, chiar înainte de congresul PSD: „Toţi sunt nişte lipitori”

27.06.2019 | 09:58
Codrin Stefanescu atac furibund chiar inainte de congresul PSD Toti sunt niste lipitori

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a avut o reacție furibundă înainte de marele congres în care se vor alege noi șefi ai formațiunii politice din care face parte din anul 2001 (anterior a fot în PRM, de unde a fost dat afară după ce a participat la publicarea unor date compromițătoare despre Corneliu Vadim Tudor). Codrin Ștefănescu candidează din nou pentru funcția de secretar general alături de Mihai Fifor, despre care se spune că ar fi protejatul Vioricăi Dăncilă, cea care își dorește să devină președintele plin al partidului.

Codrin Ștefănescu îi acuză pe colegi de trădare

Codrin Ștefănescu nu a putut rezista și a comentat situația actuală din partidul aflat la putere pe pagina sa de Facebook, cu câteva zile înainte de congres. Politicianul a spus că sunt „prea multe lipitori” în preajma lui și că nu mai suportă situația în care continuă acest partid. Acesta a acuzat-o voalat pe Viorica Dăncilă că se supune oamenilor care au făcut rău PSD și că el nu va face asta niciodată.

Cel mai probabil, Codrin Ștefănescu s-a referit la adversarul de moarte al partidului, Klaus Iohannis, dar și la alți membri din opoziție, ori la persoanele care se află la butoane în interiorul Serviciilor de Informații: „Prea multe lipitori şi prea multe personaje lipsite de caracter în preajma noastră”.

Viorica Dăncilă, în linie dreaptă către funcția de președinte al PSD. Sursa foto: HEPTA.RO

Care sunt candidații la funcțiile libere din PSD

„Prea mulţi fāţarnici şi prea mulţi trādātori pe metru pātrat. Şi unii dintre aceştia chiar vor să ne fie Şefi ! Să-i urmăm necondiţionat şi sā ne supunem cu pioşenie. Eu, unul, nu o voi face ! Asta am vrut să vā zic”, a scris, extrem de revoltat, candidatul pentru funcția de secretar general PSD.

Pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu și mai puțin cunoscuții Ilie Rotaru și Cătălin Stoichiță. Pentru secretariatul general lista de candidați e formată din Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Marius Dunca, Rodica Nassar, Felix Stroe și Mihai Fifor.

La funcția de președinte executiv vor să se înhame Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, Sorin Bota și Daniel Florea. Congresul PSD va avea loc sâmbătă, 29 iunie 2019 și se anunță o ședință cu scântei.