Life

Codrin Ştefănescu, cadou surpriză pentru George Simion: “O rasă pe cale de dispariţie”

Codrin Ștefănescu i-a făcut un cadou surpriză lui George Simion cu ocazia nunții care a avut loc pe 27 august. Fostul senator nu a putut ajunge la eveniment.
30.08.2022 | 22:28
Codrin Stefanescu cadou surpriza pentru George Simion O rasa pe cale de disparitie
Codrin Ştefănescu, cadou surpriză pentru George Simion. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu i-a făcut un cadou surpriză lui George Simion, cu ocazia nunții cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. Evenimentul a avut loc sâmbătă și au fost prezenți mii de români.

Codrin Ştefănescu, cadou surpriză pentru George Simion

Fostul senator nu a fost prezent la nunta liderului AUR, însă i-a trimis un cadou cu această ocazie specială.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu a acordat atenție faptului că George Simion a declarat că-și iubește foarte mult țara, dar și pe Dumnezeu și pe proaspăta soție.

Astfel, Codrin Ștefănescu a decis să-i trimită liderului AUR un cadou inedit, și anume o vacă bălțată românească.

ADVERTISEMENT

Deși directivele din partea Uniunii Europene susțin că aceste animale ar emana prea mult dioxid de carbon, fostul senator nu a ținut cont de acest aspect și a cumpărat două astfel de vaci. Pe una dintre ele o va ține la partid.

“Am vrut să mă duc (n.r. la nunta lui George Simion), dar nu am putut din cauze familiale.

Cu toate acestea, i-am pregătit un cadou special: am cumpărat din județul Alba două vaci, una o să o țin la mine la partid și cealaltă i-am dăruit-o lui.

ADVERTISEMENT

Sunt două bălțate românești, o rasă pe cale de dispariție.”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru EVZ.

Totodată, fostul senator a punctat cât de important este “să facem ceva pentru producția românească”. Politicianul a mai spus că nu este de acord cu uciderea animalelor.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu, despre nunta lui George Simion

Deși nu a putut ajunge la nunta lui George Simion din cauza unor probleme în familie, Codrin Ștefănescu este de părere că s-a creat o “propagandă acută” în jurul evenimentului.

Fostul senator apreciază faptul că nunta a fost una câmpenească și tradițională și consideră că evenimentul a fost transmis la prea puține posturi de televiziune.

Codrin Ștefănescu laudă jurnaliștii care au fost sâmbătă la nunta liderului AUR.

“M-a uimit reacția publică formată în jurul acestui eveniment. A fost o chestie pur câmpenească românească și corectă.

Se schimbă atitudinea unor oameni din presă la momentul de față, iar faptul că prea puține televiziuni și redacții și-au trimis oamenii la nunta lui Simion scoate în evidență dirijarea din domeniu și propaganda.

Jurnaliștii care au fost la Măciuca în weekend au dat dovadă de profesionalism.”, a mai declarat acesta pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT