Life

Codrin Ștefănescu, față în față cu Denise Rifai: “Ați aruncat-o în stradă pe mama copilului dumneavoastră?”

Codrin Ștefănescu a acceptat provocarea și va da cele mai sincere răspunsuri din viața sa. Politicianul va sta fața în față cu Denise Rifai în cunoscuta emisiune "40 de întrebări cu Denise Rifai".
10.11.2021 | 21:54
Codrin Stefanescu fata in fata cu Denise Rifai Ati aruncato in strada pe mama copilului dumneavoastra
ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu este următorul invitat al cunoscutei realizatoare Denise Rifai.

Politicianul va încerca duminică, 14 noiembrie, să răspundă cât mai sincer la cele mai incomode întrebări.

În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” difuzată la Kanal D, acesta va vorbi despre Vadim Tudor, Marian Vanghelie, dar nu va putea ocoli nici problemele din viața sa personală.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu, față în față cu Denise Rifai: “Ați aruncat-o în stradă pe mama copilului dumneavoastră?”

Codrin Ștefănescu este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. A ieșit de mai multe ori din scena politică, dar de fiecare dată a revenit spectaculos

De-a lungul timpului a fost deputat în Parlamentul României, membru în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții. După câțiva ani a fost ales secretar general al PSD București, dar și secretar adjunct al partidului. Codrin Ștefănescu a făcut parte din mai multe partide. A fost mereu o persoană foarte vocală, acidă și a folosit în dese rânduri un limbaj agresiv.

ADVERTISEMENT

În emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” difuzată la Kanal D, Codrin Ștefănescu va primi mai multe întrebări despre politicienii cu care a avut conflicte de-a lungul timpului. Printre acestea se numără:

“De ce v-a dat Marian Vanghelie afară din PDS?”, “De ce ar trebui să stea în genunchi Marcel Ciolacu?”, “A vrut Corneliu Vadim Tudor să vă arunce pe fereastră?”, “Ați avut de pierdut din cauza limbajului agresiv?”

ADVERTISEMENT

Așa cum ne-a obișnuit, Denise Rifai a pregătit și întrebări incomode. Unele subiecte au făcut vâlvă de-a lungul timpului în presă.

“Ați dat bani să întrețineți relații intime cu o minoră?” sau “Aveți probleme cu controlul furiei?”, sunt două dintre întrebările la care politicianul va fi nevoit să răspundă.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu este burlac convins și tată a doi copii. În urmă cu câțiva ani, politicianul a fost implicat într-un scandal uriaș. Presa a scris că acesta a dat-o afară din casă pe mama copilului său.

Prezentatoarea de la Kanal D nu va ocoli nici acest subiect, iar întrebarea pe care i-o va adresa invitatului ei va fi: “Ați aruncat-o în stradă pe mama fiului dumneavoastră ca să îi arătați cine e șeful?.”

Vom vedea ce răspunsuri va oferi cunoscutul politician duminică, 14 noiembrie, de la ora 22.45.

ADVERTISEMENT
Tags: