Life
notix pixel id

Ce spune Codrin Ştefănescu despre posibila despărţire dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase

Codrin Ștefănescu a comentat posibila despărțire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase. Iată ce reacție a avut liderul partidului Alianța Pentru Patrie.
05.12.2021 | 22:29
Ce spune Codrin Ştefănescu despre posibila despărţire dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase
Codrin Ştefănescu, despre posibila despărţire dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase. Ce spune liderul partidului Alianța Pentru Patrie. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu, prieten apropiat de Liviu Dragnea, a reacționat după ce s-a speculat că fostul lider PSD și Irina Tănase s-au despărțit. Tânăra a declarat, de curând, că nu a existat nicio despărțire.

Au apărut zvonuri conform cărora Liviu Dragnea și-ar fi făcut bagajele și ar fi părăsit locuința în care stă împreună cu partenera lui.

Liderul partidului Alianța Pentru Patrie a declarat că nu a intervenit niciodată în relația celor doi. În plus, acesta o admiră pe Irina Tănase pentru modul în care a vorbit public despre relația cu Liviu Dragnea în perioada în care a stat după gratii.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu, prima reacție după ce s-a speculat că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit

Codrin Ștefănescu spune ă niciodată nu a intervenit într-o relație, indiferent cât de apropiat a fost de persoanele respective. Politicianul spune că mereu a încercat să repare lucrurile și să fie un prieten bun, să-i ajute pe oameni.

„În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni.

Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a declarat Codrin Ștefănescu, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu este de părere că cei doi ar trebui să rezolve orice problemă ar avea, dacă există.

„Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea.

ADVERTISEMENT

Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect. Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei! Nu voi și nu noi!

Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei! Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva.

ADVERTISEMENT

Habar n-am! Eu lucrez cu Liviu în fiecare zi. Avem întâlniri cu partidul, cu alea, cu nu știu ce… Dar lucrul ăsta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei”, a mai spus politicianul.

Ce a declarat Irina Tănase despre despărțire

Irina Tănase a negat zvonurile despărțirii de Liviu Dragnea. Tânăra a spus că politicianul nu a părăsit locuința în care stă împreună cu ea și că nu știe de unde au apărut astfel de informații.

Potrivit speculațiilor apărute, Liviu Dragnea ar fi decis să-și părăsească iubita după ce ar fi aflat de o fostă relație a acesteia.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

(…) Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată mai sus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri