News

Codrin Ştefănescu, după o nouă vizită la Liviu Dragnea: „S-a ales praful de tot și el încă zace acolo”

Codrin Ştefănescu l-a vizitat din nou pe Liviu Dragnea. Iată ce a avut de spus după aceea.
05.06.2021 | 23:02
Codrin Stefanescu dupa o noua vizita la Liviu Dragnea Sa ales praful de tot si el inca zace acolo
ADVERTISEMENT

Codrin Ştefănescu i-a rămas fidel lui Liviu Dragnea, chiar și după acesta a fost condamnat la închisoare. Mai mult, el îl vizitează foarte des și îl ține pe fostul lider al PSD la curent cu tot ce se întâmplă în țară.

Codrin Ştefănescu, din nou în vizită la Liviu Dragnea

Codrin Ştefănescu îl vizitează destul de frecvent pe Liviu Dragnea, cu care menține în continuare relația de prietenie, chiar dacă acesta se află după gratii.

ADVERTISEMENT

La fel ca până acum, fostul secretar general al PSD, a transmis cum a decurs întâlnirea cu Dragnea, pe pagina sa de Facebook. Astfel, el a menționat că i-a povestit lui Dragnea tot ce se întâmplă pe scena politică și nu numai.

Codrin Ștefănescu a ținut să precizeze că Liviu Dragnea era foarte abătut, dar și îngrijorat, în așa fel în care nu l-a mai văzut niciodată.

ADVERTISEMENT

„Ieri am fost sā-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre și i-am povestit ce s-a ales de București. Și de țară, în general! Nu l-am vāzut niciodată atât de abātut și îngrijorat”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ştefănescu consideră că Dragnea e pedepsit pe nedrept

De asemenea, acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că Liviu Dragnea este încă în închisoare. Mai mult, Ștefănescu consideră că prietenul lui este „pedepsit” în mod nedrept.

ADVERTISEMENT

„S-a ales praful de tot și el încă zace acolo! Și e ținut în continuare, amânat și pedepsit de aceeași grupare rezist cu care ne-am luptat pânā de curând! Asta am vrut sā vā spun!”, a transmis Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Codrin Ştefănescu îl apără pe Liviu Dragnea

De altfel, Codrin Ştefănescu l-a apărat mereu pe fostul lider al PSD și mai mult, s-a declarat „siderat” de hotărârea magistraților de a nu-l lăsa în libertate, conform unei cereri formulate de acesta.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce Tribunalul București a transmis decizia de a refuza contestaţia lui Liviu Dragnea privind eliberarea condiţionată, Codrin Ştefănescu și-a arătat nemulțumirea, spunând că:

„Toţi cei din acest dosar sunt liberi, singurul care nu a avut nicio problemă în acest dosar, Liviu Dragnea, stă în puşcărie. I s-au încălcat drepturile, ca pe vremea lui Stalin”.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, el fiind condamnat la la trei ani şi jumătate de închisoare. Acesta a fost condamnat în anul 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ADVERTISEMENT