News

Codrin Ștefănescu laudă maneaua PSD a lui Nicolae Guță: “Îmi place mult de tot”

13.05.2019 | 09:47
Codrin Ștefănescu apreciază maneaua PSD. Sursa foto: Hepta.ro

Maneaua PSD a devenit virală în ultimele ore, iar Nicolae Guță a devenit centrul unei noi polemici. Secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, s-a declarat mulțumit de melodia lansată de cântărețul de manele, ba chiar o laudă. Acesta a mărturisit că îi place foarte mult, fără să confirme dacă piesa a fost solicitată chiar de PSD.

Codrin Ștefănescu iubește maneaua PSD

Codrin îl felicită pe Guță și susține că ”presa securistoidă” și ”hashtagiștii” ar fi invidioși că PSD are o manea cântată de unul dintre cei mai ascultați cântăreți din România. Videoclipul postat prima oară pe Youtube a fost urcat cu precizarea că a fost realizat la comanda partidului, apoi această informație a dispărut.

În versurile care au stârnit hohote de râs sau stupoare în rândul românilor, Guță îi îndeamnă pe români să ștampileze trandafirii dacă vor să simtă gustul fericirii. Cântărețul mai spune că Partidul Social Democrat e cel mai bun partid din cele existente și e singurul care poate face ceva pentru România.

Maneaua PSD are 480.000 de vizualizări în 48 de ore

Videoclipul lui Guță a strîns 480.000 de vizualizări în doar două zile, semn că a devenit deja un hit printre alegătorii PSD. În urma apariției acestui clip electoral, internauții au început să îl înjure pe manelist și să îi adreseze tot felul de amenințări. Printre comentariile de pe Youtube, mulți români îi fac urări mai puțin ortodoxe cântărețului.

Pe 26 mai 2019, românii sunt chemați la vot. Principalele partide care se luptă pentru locuri în Parlamentul European sunt PSD, PNL, USR+, PRO ROMÂNIA, PMP, ALDE și UDMR. Tot în duminica zilei de 26 mai românii sunt chemați și la referendumul pentru justiție, unde trebuie să răspundă la două întrebări.

Una dintre întrebări are legătură cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție, iar cea de-a doua cu emiterea ordonanțelor de urgență pe acest domeniu. Sociologii spun că pe 26 mai vom avea cele mai strânse scoruri politice din ultimii ani, căci primele trei locuri se dispută, la baionetă, între PNL, PSD și ALIANȚA 2020 (USR-PLUS).