News

Codrin Ștefănescu, noi dezvăluiri din interiorul PSD: “Sunteți pe lista neagră”

04.07.2019 | 20:32
Codrin Stefanescu noi dezvaluiri din interiorul PSD Sunteti pe lista neagra

Social-democratul Codrin Ștefănescu, omul lui Liviu Dragnea înlăturat recent din funcția de secretar general, a spus că a făcut rost de lista neagră din PSD! Acesta a postat recent un text pe Facebook în care vorbește despre culisele celui mai mare partid din România.

Codrin Ștefănescu a pus mâna pe lista neagră din PSD

„Mi-au spus câțiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteți toți!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Ulterior, Ștefănescu a spus la Antena 3: „Nu știu dacă ați înțeles cu toții că în PSD în momentul de față se întâmplă tot felul de lucruri ciudate. Eu m-am referit și la suspendarea din funcție a lui Șerban Nicolae. Totuși Șerban Nicolae a primit la Congres un număr mare de voturi. Adică 300 și ceva de voturi înseamnă 100.000 de electori de-ai noștri, care înseamnă primari, viceprimari, senatori, care s-au exprimat pentru Șerban Nicolae. Sunt colegi care tac de ceva timp și nu mai au niciun fel de reacție”.

Codrin Ștefănescu lista neagră din PSD
Codrin Ștefănescu a facut rost de lista neagră din PSD

Șerban Nicolae, atac la Viorica Dăncilă, servicii și Mugur Isărescu

Șerban Nicolae a fost schimbat din funcția de lider al grupului PSD din Senatul României, iar tot Codrin Ștefănescu spune și motivul pentru care a fost schimbat: este cam obraznic. În plus, se pare că Șerban Nicolae, care s-a propus singur pentru funcția de prezidențiabil din partea PSD, s-a opus menținerii lui Mugur Isărescu la conducerea Băncii Naționale a României.

Imediat după ce a fost schimbat din funcția din Senat, Șerban Nicolae a postat un mesaj pe Facebook în care face referire la serviciile secrete, la premierul Viorica Dăncilă, dar și la guvernatorul BNR, Mugură Isărescu. “TUSEA ȘI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacții mărunte. Și nu, nu mă refer la slugile “de execuție”, ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles”, a scris Șerban Nicolae pe contul său de Facebook.