News

Codrin Ștefănescu nu se lasă! Ce a anunțat fostul secretar general al PSD: ”Fără curaj suntem pierduți”

11.06.2019 | 21:31
Codrin Stefanescu nu se lasa Ce a anuntat fostul secretar general al PSD Fara curaj suntem pierduti
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu crede că, există mulți oameni curajoșiSursa foto: facebook.com

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a postat în urmă cu scurt timp un mesaj pe pagina personală de Facebook în care spune că poporul român este un neam curajos și că, fără această calitate, am fi pierduți. 

Codrin Ștefănescu: “Fără curaj suntem pierduți”

Politicianul, Codrin Ștefănescu postează des pe pagina de Facebook mesaje despre diverse subiecte: alegeri, patriotism, interesele României. De data aceasta, fostul secretar general al PSD a postat un mesaj scurt în care vorbește despre curaj.

„Există încă mulți oameni curajoși. Foarte mulți! Care nu se tem să vorbească despre abuzurile oribile din ultimii ani și despre modul în care au fost călcați în picioare mii de oameni. Multe mii de oameni! Fără curaj suntem pierduți. Asta am vrut să vă zic!”, este mesajul lui Codrin Ștefănescu.

Cu altă ocazie, omul politic a ținut să aducă în discuție alegerile europarlamentare din 26 mai. „ Când am semnat și am depus listele de candidați pentru europarlamentare. Aș fi dorit să intre cu toții în Parlamentul European. Pentru că meritau cu adevărat și știam că se vor luptă pentru țara lor! Au trecut 2 luni de atunci și sunt convins că niciunul nu va dezerta!”, a mai scris acesta pe pagina personală.

Codrin Ștefănescu a postat un mesaj, pe Facebook
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, crede că există mulți oameni curajoși
Sursa foto: facebook.com

Românii îl susțin de Codrin Ștefănescu

După scurta postare, Codrin Ștefănescu a primit comentarii de încurajare și de susținere de la românii de pretutindeni. „Exact!! Nu trebuie să uităm și nu trebuie să ștergem cu buretele ceea ce s-a scos la suprafață în toți acești ani. Negulescu încă există. Coldea încă există. Kovesi se plimbă pe la Bruxelles. Avem cazuri clare de abuzuri ale justiției și încă avem parte de execuții politice.”, scrie un fan pe Facebook.

Un alt mesaj, de data aceasta de la o doamnă spune așa: „Păi, băgați-i în față! Aduceți-i în linia întâi. De soldăței d-ăștia plecați nu știu cât din țară, cu memorii șterse și cu teama activării nu știu cărui articol…nu prea mă mai simt mândră, zău! Ori suntem realiști sau nu mai suntem?”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS