News

Codrin Ștefănescu o atacă pe Viorica Dăncilă după plecarea lui Carmen Dan: “Te-a atins vreodată Dragnea? Atunci, pa!”

15.07.2019 | 16:29
Codrin Stefanescu o ataca pe Viorica Dancila dupa plecarea lui Carmen Dan Tea atins vreodata Dragnea Atunci pa

Plecarea lui Carmen Dan a încins spiritele în interiorul Partidului Social Democrat. După ce fostul ministru de Interne a declarat că PSD-ul condus de Viorica Dăncilă cedează tot mai des presiunilor exercitate de președintele României, Klaus Iohannis, a venit și rândul lui Codrin Ștefănescu, fost secretar general al partidului în epoca Dragnea, să o atace pe premier.

Codrin Ștefănescu o acuză pe Dăncilă că duce partidul în groapă

Ștefănescu susține că singurul criteriu care s-a luat în calcul la remanierile puse astăzi pe masa discuției este apropierea de Liviu Dragnea. Acesta spune că în ritmul actual, PSD va ajunge de tot în prăpastie, iar drumul spre un eșec răsunător este pavat chiar de liderul formațiunii de stânga, care este și șefa guvernului.

„Remaniem tot şi de-a valma! Miniştrii performanţi de ieri, remaniaţii aruncaţi pe scările partidului de azi. Te-a atins vreodată Dragnea ? Atunci, pa! Vorba lui Ciolacu: aşa începe reforma sănătoasă din interior! Hai că e de bine! Mergem sigur spre victorie…”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Viorica Dăncilă și Carmen Dan și-au aruncat vorbe grele azi. Sursa foto: turnulsfatului.ro

Carmen Dan a plecat la un an după ce strada i-a cerut demisia

Carmen Dan și-a dat demisia astăzi din funcția de ministru de Interne, iar în urma plecării de onoare, aceasta a spus că pleacă la presiunile străzii, deși protestele masive împotriva acesteia au avut loc anul trecut, după mitingul 10 august. Dăncilă i-a răspuns imediat și a declarat că PSD nu va acționa niciodată după interesele lui Iohannis și că Dan este dezinformată dacă are astfel de informații.

„Doamna Carmen Dan este dezinformată dacă susține că PSD cedează presiunilor președintelui. Intrăm într-o campanie cu președintele Iohannis, împotriva președintelui Iohannis. Unii membri nu au învățat nimic. Poate vor aprecia cei care vor răul  acestui partid. Declarațiile trebuie să le faci în interiorul partidului”, a spus Dăncilă astăzi în Parlamentul României.

„Se vede că interesul personal este mai mare decât interesul politic. Nu este singura remaniere. O să vă spun după ce am votul în sforul statutar”, a încheiat premierul României.