News

Codrin Ștefănescu, serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis! „De aia e pus aicea, nu de pămpălău”

10.07.2019 | 16:04
Codrin Stefanescu serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis De aia e pus aicea nu de pampalau

Codrin Ștefănescu a lansat o serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis! Fostul secretar general al Partidului Social Democrat a reacționat la declarațiile făcute de președintele României. Șeful statului nu a ezitat și a cerut în urmă cu doar câteva zile Executivului modificarea legislației pe Justiție, dar și să fie informați cu privire la cine vor fi candidații aleși pentru funcția de comisar european din partea României.

Codrin Ștefănescu, serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis!

“Tocmai iesit Klaus in conferinta de presa sa ne zica ca guvernul nu mai are voie sa faca nimic. Doar ce ne zic āia de la UE! Prin el! Ca d-aia e pus aicea, nu de pampalau. Si acum pleaca in vacanta. In timp ce Ciolos si cu Barna râd cu lacrimi”, a scris Codrin Ștefănescu pe o rețea de socializare. Acesta și-a pierdut funcția de secretar general la doar câteva zile după ce Dragnea a fost condamnat.

Considerat un apropiat al fostului lider, Codrin Ștefănescu a fost executat de Viorica Dăncilă. Șefa Executivului a pus pe liber mai mulți oameni pe care îi considera apropiați de Liviu Dragnea. Deși și-a depus din nou candidatura pentru funcția de secretar general, Codrin Ștefănescu nu a avut nicio șansă la Congresul social democraților. La puține momente după alegeri, acesta a postat pe o rețea de socializare mai multe acuze la adresa liderilor din PSD.

Codrin Ștefănescu, serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis! Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu și-a pierdut funcția de secretar general în PSD. Sursa foto – facebook

Ștefănescu, conflict și în PSD

„Mi-au spus câțiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteți toți! Nu știu dacă ați înțeles cu toții că în PSD în momentul de față se întâmplă tot felul de lucruri ciudate. Eu m-am referit și la suspendarea din funcție a lui Șerban Nicolae. Sunt colegi care tac de ceva timp și nu mai au niciun fel de reacție”., a scris Codrin Ștefănescu.

Nu există nicio listă neagră în PSD. Domnul Codrin Ştefănescu şi-a greşit meseria, trebuia să se facă scenarist, este meseria care i se potriveşte”, a comentat premierul Viorica Dăncilă, atunci când a fost informată despre postarea fostului secretar general.