News

Codrin Ștefănescu îi cere socoteală Vioricăi Dăncilă: „Până și Funeriu râde de noi!”

19.07.2019 | 18:11
Codrin Stefanescu ii cere socoteala Vioricai Dancila Pana si Funeriu rade de noi

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a decăzut în rândurile partidului după condamnarea fostului președinte, Liviu Dragnea. Acum Codrin se află într-o opoziție direct față de actuala conducere a PSD-ului și o critică vehement pe Viorica Dăncilă. Ștefănescu s-a legat ultima oară de faptul că măsurile luate de Dăncilă au fost ridiculizate și de Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației în timpul guvernului Boc.

Codrin Ștefănescu îi cere socoteală Vioricăi Dăncilă după o postare pe facebook a lui Daniel Funeriu

Codrin Ștefănescu a fost extrem de vehement la adresa premierului Viorica Dăncilă: „Pânā și Funeriu a ajuns să-și batā joc de noi! Cā PSD și noua sa conducere pun în practicā cele mai bizare idei ale opoziției. Visurile de coșmar ale lui Orban și Turcan devin realitate imediată! Funeriu, auziți? Funeraru’ învățământului românesc râde cu lacrimi de noi! E deja cumplit…”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Totul s-a tras după ce fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a scris tot pe rețeaua de socializare o întrebare ironică, după ultimele măsuri luate de guvernul Dăncilă: „Viorica Dăncilă aplică programul opoziției: Dragnea la puşcărie, Carmen şi Mele out, impozitează pensiile speciale, reduce din ministere şi cheltuieli, vot pentru diaspora, ordonanțe ioc, Mazăre adus, Geoană numit, președinția UE mai degrabă OK… Întrebare: cu ce program va veni opoziția? Că în ritmul ăsta nici capitolul “Mxxe PSD” nu o să rămână deschis…”.

Codrin Ștefănescu o critică pe Viorica Dăncilă, după comentariile pe facebook ale lui Daniel Funeriu
Codrin Ștefănescu o critică pe Viorica Dăncilă, după comentariile pe facebook ale lui Daniel Funeriu *captură foto

Codrin Ștefănescu, în conflict deschis cu Viorica Dăncilă după condamnarea lui Liviu Dragnea

După condamnarea lui Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă a început să facă o adevărată curățenie în partid. Printre cei care au fost „maziliți” s-a numărat și Codrin Ștefănescu. Acesta spunea că toți social-democrații se află pe „lista neagră”, în contextul remanierilor care vor avea loc în PSD: „Nu știu dacă ați înțeles cu toții că în PSD în momentul de față se întâmplă tot felul de lucruri ciudate”, spunea atunci fostul secretar general al partidului de guvernământ.