Life

Codruț și Alexandra de la Puterea Dragostei s-au despărțit, din nou: “Am încălzit ciorba până s-a stricat”

Codruț și Alexandra de la Puterea Dragostei s-au despărțit iar, fostul concurent al emisiunii matrimoniale de la Kanal D fiind surprins în compania unele alte femei, și anume Mariana
21.12.2021 | 11:56
Codrut si Alexandra de la Puterea Dragostei sau despartit din nou Am incalzit ciorba pana sa stricat
Codruț și Mariana de la Puterea Dragostei formează un cuplu? Ce se întâmplă cu Alexandra. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Codruț și Mariana au fost colegi în același show de televiziune și păstrează legătura chiar și după încheierea filmărilor, dovadă că au apărut de mai multe ori împreună.

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei apar în câteva poze unul lângă celălalt la scurt timp după ce Codruț și Alexandra au pus capăt poveștii lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Imaginile i-au făcut pe internauți să creadă că cei doi au o relație sentimentală, însă fostul participant de la Kanal D spune că este cu totul altceva. Sunt doar prieteni.

Codruț și Mariana de la Puterea Dragostei formează un cuplu? Ce se întâmplă cu Alexandra

Codruț și Mariana nu au trecut bariera prieteniei, fostul concurent de la Puterea Dragostei subliniind faptul că nu a existat niciun sărut între ei, nici măcar pe obraz.

ADVERTISEMENT

„Eu cu Mariana, într-adevăr, am mai vorbit. Eu cu Mariana nu am vorbit niciodată despre o relație. Este un om la care țin, aveam o conexiune bună, empatizam unul cu altul, ne distram.

Între mine și Mariana nu a fost nimic, nici măcar un pupat pe obraz sau pe buze, nici măcar o discuție despre o relație. Niciodată. Nu aș putea să îmi bat joc vreodată de Mariana. 

ADVERTISEMENT

Nu cred că a deranjat-o, dar nu mi-a spus nimic de fotografie. Oamenii care ne cunosc știu că între noi nu a fost nimic. Ne înțelegem bine amândoi, vorbim, dar nici măcar lucrurile serioase nu ni le vorbim”, a declarat Codruț Pop de la Puterea Dragostei pentru wowbiz.ro.

Codruț și Alexandra de la Puterea Dragostei, încă o despărțire. Care e motivul

Fostul participant de la Kanal D a oferit câteva detalii și despre relația cu Alexandra. Povestea lor de dragoste traversează o nouă despărțire, aste pentru că blondina nu reușește să aibă încredere în iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Codruț are în continuare sentimente pentru câștigătoarea de la Puterea Dragostei, dar din păcate, încăpățânarea și orgoliul sunt mult mai puternice și stau în calea fericirii lor.

„Suntem amândoi foarte încăpățânați. Am încercat amândoi să încălzim o ciorbă până s-a stricat. Nu știu ce să vă zic, nici eu nu mai știu așa bine ce s-a întâmplat. Adevărul e că nu pot să spun că nu țin la ea, chiar dacă suntem despărțiți de câteva zile.

Am trecut peste, după eu am venit acasă și ne-am certat pe niște chestii. Eu sunt o fire mai libertină, dar dacă stau singur, nu pot să stau toată ziua acasă. Ea crede că mă duc și o înșel. Avem o gândire cu totul diferită.

Nu ne înțelegem, ne înțelegem atunci când lăsăm unul de la celălalt. Când nu suntem unul lângă altul, atunci încep toate fanteziile, toate aberațiile. Nu e să fie… încerci, dar cât să mai tot încercăm?!”, a mai spus Codruț.

ADVERTISEMENT