Life

Codruț Pop de la Puterea dragostei, răspuns amuzant dat celor care l-au întrebat dacă are iubită nouă după despărțirea de Alexandra

Codruț de la Puterea dragostei e pus pe schimbări majore, însă niciuna nu are legătură cu viața sa amoroasă. Fostul iubit al Alexandrei pare să nu fie decis să înceapă o relație nouă.
17.01.2022 | 11:19
Codrut Pop de la Puterea dragostei raspuns amuzant dat celor care lau intrebat daca are iubita noua dupa despartirea de Alexandra
Codruț Pop, fost concurent la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Codruț de la Puterea dragostei a făcut un live pe Instagram. Băiatul le-a povestit fanilor ultimele noutăți din viața sa. Orădeanul și-a făcut noi tatuaje și transmitea pe rețeaua de socializare chiar din salonul unde era supus chinului acelor.

În timp ce aștepta ca anestezicul să-și facă efectul, acesta dorind să își tatueze și umerii, pe lângă brațe, bihoreanul a vorbit despre viața sa sentimentală.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe întrebări pe care le-a primit pe live-ul de pe Instagram au fost în legătură cu situația sa amoroasă. Conform răspunsurilor oferite, unele destul de amuzante, se pare că nu mai există nicio cale de împăcare cu Alexandra, cu care a încercat de curând să fie din nou împreună.

Codruț de la Puterea dragostei nu vrea să mai audă de relații

Mulți dintre fanii care l-au urmărit la Puterea dragostei au vrut să știe dacă există vreo altă femeie în viața sa. În stilul caracteristic, acesta a spus că nu știe nici Dumnezeu ce se mai întâmplă cu viața lui sentimentală.

ADVERTISEMENT

„Mă știe Dumniezo dacă am sau n-am gagică. Nu știu ce am. Mă știe Dracu”, a spus amuzat Codruț, lăsând să se înțeleagă că în acest moment iubirea nu este prioritară pentru el.

Cineva l-a întrebat apoi dacă ar mai participa la Puterea dragostei, având în vedere că este din nou singur. Codruț a spus ferm, de data aceasta, că nu are de gând să mai intre în show-ul de la Kanal D, căci are cu totul alte priorități acum, fără să spună despre ce anume este vorba.

ADVERTISEMENT
Codruț de la Puterea dragostei, live pe Instagram din salonul de tatuaje

De ce s-a despărțit definitiv de Alexandra

„Uitați-vă la ăștia. Codruț nu-i disponibil momentan”, a declarat Codruț despre posibila sa participare la Puterea dragostei.

Codruț și Alexandra s-au despărțit din nou la finalul anului trecut. Cuplul pe care telespectatorii l-au îndrăgit la Puterea dragostei a încercat să refacă relația pe care au avut-o. Încăpățânarea și-a spus cuvântul din nou, de data aceasta definitiv.

ADVERTISEMENT

„Suntem amândoi foarte încăpățânați. Am încercat amândoi să încălzim o ciorbă până s-a stricat. Nu știu ce să vă zic. Nici eu nu mai știu așa bine ce s-a întâmplat. Adevărul e că nu pot să spun că nu țin la ea, chiar dacă suntem despărțiți de câteva zile”, a declarat în luna decembrie Codruț la Wownews.

 

ADVERTISEMENT