Life

Codruț și Antonia de la Puterea Dragostei nu se mai ascund. Cum s-au afișat cei doi

Codruț Pop și Antonia Ionescu de la Puterea Dragostei au dat cărțile pe față legat de povestea lor de dragoste și s-au afișat împreună pe social media.
15.11.2021 | 18:17
Codrut si Antonia de la Puterea Dragostei nu se mai ascund Cum sau afisat cei doi
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Alexandrei și actuala concurentă din show-ul matrimonial de la Kanal D nu se mai ascund după ce recent au apărut mai multe zvonuri că ar forma un cuplu.

În plus, fostul participant de la Puterea Dragostei a recunoscut că este în tatonări cu frumoasa blondină, căreia i-a oferit un buchet superb de trandafiri.

ADVERTISEMENT

Codruț Pop și Antonia Ionescu s-au întâlnit de mai multe ori, ultima revedere dintre ei fiind imortalizată. Imaginea a fost postată pe social media.

Codruț, adevărul despre relația cu Antonia de la Puterea Dragostei. Cum au apărut împreună

Mai mult decât atât, Codruț Pop are numai cuvinte frumoase de spus la adresa blondinei căreia nu dorește să-i facă o imagine proastă în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul concurent de la Puterea Dragostei susține că lucrurile încep să se așeze foarte frumos între ei și înclină spre o relație amoroasă.

Codruț Pop și Antonia Ionescu
Codruț Pop și Antonia Ionescu de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Nu am petrecut  toată noaptea la hotel, am stat câteva ore. Eu eram la mașină, iar ea s-a dus cu prietena ei să mănânce, mă văzuse din mașină.

ADVERTISEMENT

Când a coborât, a stat și s-a uitat la mine. A început să zâmbească. Este o fată frumoasă. E bine, e ce trebuie. Am stat în camere separate, ea nu știa așa bine.

Are o perioadă scurtă în emisiune. Nu prea știe că se interpretează orice chestie. Știam că dacă mă fac văzut, lumea va înțelege cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Nu voiam să îi fac o imagine proastă. Am zis să mă feresc. Nu avem încă relație, dar acolo suntem. După cum v-am obișnuit, eu intru și spun verde în față.

Dacă mint, mă prindeți. I-am dus trandafiri, nu puteam să mă prezint cu mâna goală. Am pus pe Instagram cu trandafirii”, a spus Codruț Pop pentru wowbiz.ro.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei este gata să înceapă o nouă poveste de dragoste, după ce în trecut s-a iubit cu Alexandra, câștigătoarea sezonului 3.

ADVERTISEMENT