Life

Codruța, amenințări în direct la adresa soțului, Valentin Sanfira! Ce face dacă e înșelată: „Apare la știrile cu dispăruții”

Valentin și Codruța Sanfira au dat tot din casă în emisiunea Vorbește lumea! Au spus cine conduce în căsnicie, dar și care sunt cauzele care ar putea să o încheie.
25.01.2023 | 14:11
Codruta amenintari in direct la adresa sotului Valentin Sanfira Ce face daca e inselata Apare la stirile cu disparutii
Valentin și Codruța Sanfira au spus totul despre căsnicia lor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin și Codruța Sanfira au făcut show la Pro TV! Invitați în emisiunea Vorbește lumea au dat pe față toate secretele din căsnicia lor, spre deliciul prezentatorilor, dar și al publicului de acasă.

Valentin și Codruța Sanfira, declarații neașteptate despre căsnicia lor

La Codruța și Valentin Sanfira în casă e ”cu cântec”. De fiecare dată când își fac apariția pe undeva sunt puși pe șotii și glume, iar acum nu au făcut excepție. La Vorbește Lumea, în ediția de miercuri, 25 ianuarie 2023, au spus toate secretele din căsnicia lor.

ADVERTISEMENT

S-au cunoscut la filmări, iar artistul s-a îndrăgostit la prima vedere, fiind fascinat de buna dispoziție pe care o emana  frumoasa Codruța. La rândul său, ea a fost cucerită de faptul că, încă din prima zi, Valentin Sanfira a anunțat-o că-i va fi soție, ceea ce s-a și întâmplat, căci anul trecut au avut o nuntă de vis. 

În apariția de la Pro TV au dezvăluit și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt. Cântărețul de muzică populară a mărturisit că-și admiră cel mai mult soția când e nemachiată, așa cum am văzut-o cu toții în imaginile din luna de miere, și jucăușă, în timp ce Codruța este topită de momentele în care iubitul său devine drăgăstos.

ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira: „Bărbatul trebuie să fie stâlpul casei”

Dar discuțiile au fost și mai serioase de atât. Cei doi au răspuns la întrebarea zilei: ”Cine conduce în casă, cocoșul sau găina”? În stilul caracteristic, Valentin Sanfira a lămurit situația. Astfel, în locuință, soția e șefa, iar în afara ei, bărbatul.

Cântărețul are credințe bine înrădăcinate și a mărturisit că partea masculină a familiei trebuie să fie cel care aduce cei mai mulți bani și întreține casa.

ADVERTISEMENT

„Bărbatul este stâlpul casei. Dacă bărbatul nu aduce hrană… Din vremuri străvechi se ducea la vânătoare să hrănească familia, soția. Aduce și femeia bani în casă, dar bărbatul trebuie să fie un stâlp și întotdeauna bărbatul trebuie să câștige mai mult decât femeia.

Eu nu sunt de acord, se întâmplă să te îndrăgostești de femeie care are mai multe posibilități. Dar dacă vrei să evoluezi, faci de așa natură, muncești, să câștigi măcar cât ea. Cum să câștigi mai puțin decât femeia?

ADVERTISEMENT

Cum ar fi să mă duc la nevastă-mea să-i zic ,’Dă-mi și mie să ies cu băieții în seara asta la biliard’. Te simți prost, dracu, nici nu mă mai duc”, a susținut Valentin Sanfira.

Iar Codruța l-a susținut aproape în totalitate, menționând însă că se poate ca uneori bărbatul să mai aibă nevoie de susținere.

„Dar dacă se clatină stâlpul, trebuie să-l stabilizeze cineva. Mi se pare normal. Ori la fel, ori mai mult”, a menționat Codruța Sanfira.

Tot la capitolul bani, dar de data asta despre cheltuirea lor, Valentin Sanfira a spus că este un bărbat norocos, căci soției sale nu-i place să facă prea multe cumpărături. Dar atunci când mai comande lucruri online, Codruța ia ceva și pentru el, ca să nu fie cu supărare.

„Știi de ce-i iau și în timpul anului nu doar de ziua lui? Pentru că mereu iese scandal în familie când mă duc la cumpărături pentru mine”, a adăugat artista.

Înșelatul și violența- cauzele care ar putea pune punct căsniciei dintre Valentin și Codruța Sanfira

După atât de multă iubire, întrebarea serioasă a fost ce se întâmplă dacă intervine înșelatul, iar Valentin Sanfira a fost primul care a completat.

„Dacă mă înșeli, te ia draciu”, a reacționat, râzând, artistul.

„Dacă mă înșeli, e vai și amar, furtună, tunete. În secunda doi apare la știrile cu dispăruții. O să spun că a plecat odată o zi și nu s-a mai întors! Ați observat că nu e de despărțit sau… nu există”, a intervenit Codruța Sanfira.

Totuși, cântărețul a menționat că nu crede că există motive pentru care căsnicia lor s-ar putea destrăma vreodată.

„Era asta cu înșelatul, dar nu se mai pune, că există altă variantă. Doamne ferește… și în caz de violență sau ceva, adică să nu se înțeleagă că suntem pro”, a completat solista.

Pentru a-și susține vorbele, Codruța Sanfira a declarat că dacă soțul său ar trece printr-o schimbare radicală: s-ar apuca de rock, și-ar lăsa părul lung și ar începe să piardă timpul cu prietenii prin garaj, nu l-ar părăsi, dar l-ar duce la psihiatru.

„Îl duc prima dată la psihiatrie și îl duc la niște ședințe, așa. Tu te uiți la el cum arată acum? De la zona asta să treacă în așa extremă. E prea bruscă, dacă ar face treptat, așa, aș înțelege”, a afirmat Codruța Sanfira.

ADVERTISEMENT