Life

Codruța Began de la Survivor România, făcută praf de Războinici: ”O pițipoancă de 16 ani”

Codruța Began este în centrul atenției la Survivor România. Războinica a atras critici dure din partea colegilor săi, care s-ar părea că nu o mai suportă deloc.
31.01.2023 | 10:58
Codruta Began de la Survivor Romania facuta praf de Razboinici O pitipoanca de 16 ani
Codruța Began de la Survivor România, făcută praf de Războinici. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Codruța Began, competiția Survivor România devine din ce în ce mai dificilă și nu din cauza traseelor, ci mai degrabă din cauza colegilor.

Codruța Began, aspru criticată de Războinici

După ce Maria Lungu a ajuns să fie propusă spre eliminare de către colegii săi, având în vedere comportamentul său și a și plecat acasă, iată că acum, Codruța Began atrage critici dure.

ADVERTISEMENT

Războinica a fost propusă spre eliminare însă niciodată nu a plecat acasă, iar colegii săi au din ce în ce mai multe nemulțumiri la adresa ei.

Un nou conflict a fost declanșat după una dintre probe, când, spun Războinicii, Codruța nu ar fi dat totul pentru a câștiga. Aceasta spune că într-adevăr, sunt persoane care o critică, dar sunt și oameni care o susțin și sunt de parte ei de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Codruța Began a mai dezvăluit că nu a venit la Survivor România pentru a fi lider, ci pentru a concura, dar cel mai probabil, personalitatea sa a început să deranjeze.

Ce spune Codruța Began despre colegii săi de la Survivor România

”Sunt și persoane în echipă, care sunt de partea mea și care mi-au spus: «Codruța, ai o personalitate puternică, ai calități de lider». Asta îi deranjează pe anumiți băieți, care își doreau să devină lideri.

ADVERTISEMENT

Eu nu mi-am dorit să devin lider, am venit să-mi fac treaba. Dar, probabil, personalitatea mea deranjează“, a spus Codruța Began.

Aceste declarații au stârnit un val de critici din partea colegilor. Robert spre exemplu i-a reproșat Codruței că îi pasă mai mult de cei din echipa Faimoșilor decât de ceea ce se întâmplă în echipa sa.

ADVERTISEMENT

”Eu mă chinui să mă cert cu ăia (Faimoșii –n.r.), pe tine te interesează zodii, te interesează de Faimoși. Eu sunt foarte supărat pe tine acum, să înțelegi că te atac și te pun la zid și am dreptul s-o fac“, a spus Robert, către Codruța.

La rândul ei, Alexandra Porkolab a spus că sunt persoane care fac tot posibilul să câștige, în timp ce alții fac tot posibilul să găsească scuze, ea făcând referire la Codruța Began.

Ce a spus Alin Chirilă despre Codruța Began

Cea mai dură replică a venit din partea lui Alin Chirilă. Plin de nervi, Războinicul, care este și unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România a numit-o pe Codruța Began o ”pițipoanca de 16 ani”, având în vedere comportamentul pe care îl afișează în competiție.

”Tu tot timpul încerci să ieși în evidență ca o pițipoancă de 16 ani. Ai 40 și ceva de ani, comportă-te ca atare”, a spus și Alin Chirilă.

Deși colegii continuă atacurile la adresa ei și nu este prima oară când se întâmplă asta, Codruța Began se bazează pe public.

Aceasta speră să beneficieze în continuare de susținerea celor de acasă, având în vedea că este și profesoară și speră să îi motiveze și pe cei mici cu participarea la Survivor România.

Codruța a mai precizat că are o condiție fizică suficient de bună pentru a merge mai departe, adăugând că din punct de vedere psihic, are și experiența necesară pentru a rămâne la Survivor România.

ADVERTISEMENT