Carousel hot news

Codul Muncii: Firmele vor fi obligate să acorde compensaţii anumitor angajaţi

Modul de stabilire a cuantumului salariului minim va fi schimbat, prin modificarea Codului Muncii, dar aceasta nu este singura schimbare. Firmele vor fi obligate să acorde compensaţii anumitor...
Autor: Ionuţ Cataramă | 18.10.2016 | 00:00
Codul Muncii: Firmele vor fi obligate să acorde compensaţii anumitor angajaţi

Modul de stabilire a cuantumului salariului minim va fi schimbat, prin modificarea Codului Muncii, dar aceasta nu este singura schimbare. Firmele vor fi obligate să acorde compensaţii anumitor salariaţi, sub formă de bani sau alte variante, precum pachete de vacanţă sau diverse servicii.

De asemenea, în anumite cazuri, angajaţii vor trebui remuneraţi în regim de muncă suplimentară. Noile reguli vor fi introduse în Codul Muncii, prin modificarea textului actual.

De asemenea, modul de stabilire a cuantumului salariului minim va fi schimbat, prin modificarea Codului Muncii, şi nu va mai include una dintre propunerile formulate anterior care ridica limita minimă a salariului de bază minim brut pe ţară, garantat în plată, la un anumit nivel din salariul de bază mediu net.

În Codul Muncii va fi introdus un articol care va reglementa salarizarea angajaţilor, iar în paralel va fi aprobată o nouă prevedere legată de relaţia salarială dintre angajat şi angajator.

Sursă: www.romaniatv.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!