Life

Codul secret care schimbă viețile utilizatorilor Netflix. Introduci aceste cifre în bara de căutare și te așteaptă o surpriză

A fost descoperit trucul care schimbă viețile utilizatorilor Netflix. Iată cum poți găsi mai repede producții despre crime pe platforma de streaming.
17.01.2023 | 20:17
Codul secret care schimba vietile utilizatorilor Netflix Introduci aceste cifre in bara de cautare si te asteapta o surpriza
Trucul care te ajută să găsești mai ușor producții despre crime pe Netflix. Sursa foto: Hepta, Netflix/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Netflix găzduiește numeroase filme și documentare despre crime, iar recent a fost descoperit trucul prin care acestea pot fi găsite mai repede de utilizatori.

Codul care îi ajută pe utilizatorii Netflix să găsească mai repede producții despre crime

Platforma de streaming găzduiește numeroase documentare, filme și seriale despre infractori, crime și criminali în serie.

ADVERTISEMENT

Anul acesta au apărut numeroase producții care au la bază genul true crime, dintre care amintim The Tinder Swindler, Our Father și Monster: The Jeffrey Dahmer story.

Lansat în septembrie, serialul despre viața lui Jeffrey Dahmer a fost pe primul loc în topul serialelor de pe Netflix timp de câteva săptămâni, la fel ca multe alte producții care aparțin acestui gen.

ADVERTISEMENT

Pentru a găsi diverse producții despre crime și criminali, utilizatorii trebuie să parcurgă secțiunile generale mai întâi. Însă abia recent a fost descoperit trucul prin care poți găsi mult mai rapid producțiile dorite.

Unii utilizatori au observat că, dacă introduc anumite coduri în bara de căutare, pot găsi conținut pe care nu îl pot găsi în lista de genuri.

ADVERTISEMENT

Un utilizator de pe Tik Tok a dezvăluit codul pe care trebuie să-l introduci dacă vrei să urmărești documentare true crime.

“Introduceți 9875 în bara de căutare Netflix pentru toate documentarele despre crime adevărate.”, a explicat @taylorkreiling pe Tik Tok, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT

În videoclipul postat pe platforma socială, utilizatorul a tastat codul în bara de căutare de pe Netflix, apoi au apărut mai multe producții despre crime și criminali în serie, cum ar fi The Ripper sau Hotel Cecil.

Ce au spus utilizatorii Netflix despre trucul descoperit

În secțiunea de comentarii, utilizatorii au reacționat în număr mare, spunând că această metodă a fost, într-adevăr, funcțională. Unii nu au crezut că metoda va funcționa, însă au încercat-o și i-au mulțumit celui care a dezvăluit-o.

“Funcționează. Cel mai bun mod de a găsi crime adevărate pe Netflix./ A funcționat pentru mine./ Nu credeam că va funcționa. Este foarte tare, mulțumesc!”, au scris câțiva utilizatori.

Utilizatorii de pe Twitter au aflat și ei despre acest truc, așa că l-au împărtășit cu urmăritorii. Unii și-ar fi dorit să afle de mai mult timp despre această metodă.

“De ce aflu abia acum că dacă caut 9875 pe Netflix, apar toate documentele despre crime????? ACEASTA ESTE O INFORMAȚIE VITALĂ!”, a scris cineva pe Twitter.

Metoda a funcționat pentru majoritatea utilizatorilor, însă unii au descoperit și alt tip de conținut după ce au tastat codul, cum ar fi desene animate.

“De ce văd Shrek?/ A apărut și Peppa Pig!”, au scris unii utilizatori.

Ce alte coduri mai pot folosi utilizatorii Netflix

Astfel de coduri nu sunt doar pentru cei care vor să urmărească producții cu crime și criminali în serie.

Există coduri pentru fiecare gen în parte, dar și pentru subgenuri. De exemplu, poți tasta 1365 dacă vrei filme din categoria Acțiune & Aventură. În schimb, dacă vrei filme clasice de acțiune și aventură, trebuie să tastezi 46576.

Codul 10702 te poate ajuta să găsești filme cu spionaj, în timp ce 9584 este pentru filmele de acțiune și aventură cu criminali, iar 2125 pentru cele militare. Codul 8985 îți găsește toate filmele cu arte marțiale.

Dacă vrei filme pentru copii și familie, atunci trebuie să tastezi 783 în bara de căutare Netflix. Mai mult, există coduri și pentru filme pentru fiecare vârstă: 6796 (0-2 ani), 6218 (2-4 ani), 5455 (5-7 ani), 561 (8-10 ani) sau 6962 (11-12 ani).

Poți găsi și filme bazate pe cărțile pentru copii cu ajutorul codului 10056. Pentru filme cu supereroi și benzi desenate, tastează codul 10118.

Se pot găsi și documentare istorice (5349), militare (4006), muzicale (90361), politice (7018), religioase (10005), de călătorie (1159) sau sociale și culturale (3675).

Codurile îți pot găsi și filme cu criminali în serie (8646), dar și filme horror supranaturale (42023), cu vampiri (75804), cu vârcolaci (75930) sau cu zombie (75405).

Pentru cele mai apreciate filme romantice există codul 502675, iar pentru producțiile clasice romantice poți tasta 31273.

De asemenea, există codul 5505 dacă vrei să vizionezi un thriller psihologic, dar și 11140 pentru producții thriller supranaturale.

Pentru filme și seriale TV science-fiction poți tasta codul 1372. Un alt cod util este 4195, destinat filmelor de comedie.

ADVERTISEMENT