ADVERTISEMENT
Fotbal intern

“Toţi la Dinamo sunt incompetenţi! Miriuţă e depăşit de tradiţia clubului”

Vasile Miriuţă nu este potrivit pentru FC Dinamo Bucureşti, spune Vladimir Cohn!
Autor: Mirela Apostol | 21.11.2017 | 08:48

Vladimir Cohn, fostul acţionar de la Dinamo a vorbit despre situaţia actuală a clubului din Ştefan cel Mare şi critică modul în care a fost gestionat totul în “haită”, de le plecările de jucători şi până la aducerea lui Miriuţă:

ADVERTISEMENT

“E groaznic. Voi vreţi să fie viu un cadavru şi să mai şi danseze. OK, nu e mort, dar ideea e că atât pot băieţii ăia pe teren. E ca şi cum ţi-aş spune eu ţie să scrii în chineză, poţi? Toată lumea încearcă, eu cred că şi Negoiţă, şi Miriuţă vor să îndrepte lucrurile, dar nu pot mai mult. Lotul nu e slab, e doar dezbinat. Nemec nu vrea să joace, i se fâlfâie, a transmis starea asta şi altora. Lui Salomao trebuie să-i dai două mingi, una pentru el, alta s-o paseze coechipierilor. Sunt jucă- tori penibili sau fără tragere de inimă. Bokila? Ce caută la fotbal, că el pare înotător. Nu sunt fotbalişti de Dinamo, mai degrabă la “Căluşarii”, îi văd pe unii dansatori, la cum sar peste minge.

“Una e să ţii cu Dinamo de mic, alta să-i fi antrenor”

Sunt vreo 2-3-4 care sunt fotbalişti, Nemec, Hanca, Penedo, parcă şi Nedelcearu e de viitor. Nu poţi să zici că n-au jucători, dar se vede clar că echipa nu e unită. Dacă unii merg la băutură, alţii dorm pe ei, plus lipsa de profesionalism şi de discernământ la nivelul conducerii, care n-a ştiut pe cine să aducă, pe cine să lase să plece. E un haos total, toţi la Dinamo sunt incompetenţi!

ADVERTISEMENT

Miriuţă e depăşit de tradiţia clubului, nu pare din acest film. Una e să ţii cu Dinamo de mic, alta să-i fi antrenor. Aşa, şi eu o simpatizez pe Mădălina Ghenea, dar ce folos? Cred că strategia lui Negoiţă a fost falimentară de la bun început, a fost depăşit de nivelul unui club precum Dinamo. Nu că nu vrea, că el ar vrea, dar nu se pricepe”, a spus Cohn pentru GSP.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT