News

Coincidența ciudată legată de Marcel Toader și Răzvan Ciobanu. Unde au fost cei doi cu o lună înainte de a muri

05.08.2019 | 12:44
Coincidenta ciudata legata de Marcel Toader si Razvan Ciobanu Unde au fost cei doi cu o luna inainte de a muri
Marcel Toader și Răzvan Ciobanu au stat pe același scaun, în fața aceleiași avocat, cu o lună înainte să moară. Sursa foto: cancan.ro

Între morțile lui Marcel Toader și cea a lui Răzvan Ciobanu ar exista o coincidență cel puțin ciudată. Amândoi au fost cu o lună înainte să înceteze din viață în biroul aceleiași avocate. Mai exact, cu exact o lună înainte să închidă definitiv ochii, Toader a fost prezent în biroul Oanei Anghel, ba chiar a pus și o fotografie cu aceasta.

Marcel Toader și Răzvan Ciobanu, pe același scaun înainte să moară

Același lucru l-a făcut și Răzvan Ciobanu, tot cu o lună înainte să piară în teribilul accident. Marcel s-a dus la avocata Anghel pentru a-i cere să îl reprezinte în instanță, căci acesta se pregătea să recupereze niște bani de la persoane pe care i-a împrumutat cu sume importante. Nu a mai reușit, din nefericire, să își recupereze banii.

„Vine o vreme când oamenii pe care i-am ajutat și i-am împrumutat nu mai țin cont nici de ”prietenie” nici de ”gradul de rudenie” și-atunci îți spui: STOP! Gata, ajunge! Acum trec la fapte și apelez la instanțele de judecată. Știu că nu o să le convină asta, dar nici eu nu mai pot aștepta! ”Cui îi dai pe datorie, nu mai clacă-n prăvălie / Pierzi prietenii și bani și-i mai capeți și dușmani”, scria în urmă cu o lună și ceva afaceristul și fostul jucător de rugby.

Marcel Toader va fi înmormântat miercuri. Sursa foto: spynews.ro
Marcel Toader va fi înmormântat miercuri. Sursa foto: spynews.ro

Și Ciobanu voia să i se facă dreptate într-un proces

Pe același scaun pe care a stat Marcel Toader înainte să moară a stat și creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Și acesta voia să i se facă dreptate într-o speță anume și a cerut ajutorul avocatei. Ieri și astăzi am avut de pus la punct multe lucruri ce țin de partea legală… și cum ar fi putut arăta avocatul care să mă reprezinte, dacă nu blondă, frumoasă cu stiletto și geantă (…)? Bașca aș spune, nu vreau să devin procesoman, vreau să îmi asum greșelile, așa cum vreau să și le asume și cei care greșesc față de mine. Oana Anghel știe la ce s-a înhămat și, după o săptămână împreună, încă mai am să-i povestesc lucruri. Cred că trebuie să îți cumpăr agende noi, pe a ta ai cam umplut-o cu mine”, scria Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, pe 29 aprilie, între localitățile Săcele și Năvodari din Constanța, la vârsta de 43 de ani. Designerul a intrat cu mașina în mai mulți copaci, iar medicii au descoperit că era drogat. Marcel Toader a murit sâmbătă, 3 august, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Acesta avea probleme cu inima de mai multă vreme.