Fotbal intern

Coincidenţă inedită pentru FCSB! Roş-albaştrii au luat titlul ultima dată când au pierdut în prima etapă după reluarea campionatului

03.02.2020 | 13:04
Coincidenta inedita pentru FCSB Rosalbastrii au luat titlul ultima data cand au pierdut in prima etapa dupa reluarea campionatului
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut primul meci de la reluarea campionatului cu CFR Cluj (0-1) și a rupt seria de invincibilitate pe care a avut-o în ultimele patru sezoane. Totuși, vestea poate să fie bună pentru vicecampioana României, deoarece ultimele patru campionate le-au terminat pe locul doi.

Mai mult decât atât, ultima dată când FCSB a câștigat campionatul (sezonul 2014-2015) aceștia au pierdut primul meci de la reluarea campionatului împotriva Rapidului, ceea ce poate fi un argument în plus pentru fanii vicecampioanei României să spere la titlu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,45 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!


Seria de invincibilitate a FCSB-ului la reluarea campionatului s-a terminat

FCSB a pierdut cu CFR Cluj, iar seria de invincibilitate de la reluarea campionatului din ultimii patru ani a fost întreruptă de campioana României. Totuși, există o veste bună pentru fanii „roș-albaștrilor” și anume faptul că ultima dată când FCSB a luat titlul a pierdut în prima etapă cu Rapid (0-1).

ADVERTISEMENT

În 2015, chiar dacă echipa antrenată de Costel Gâlcă în acea perioadă a pierdut duelul cu Rapid, FCSB a terminat campionatul pe locul 1, după o luptă crâncenă cu ASA Târgu-Mureș. Diferența din actualul sezon și ultimul în care FCSB a câștigat campionatul este că echipa de atunci se afla pe primul loc, față de acum, doar locul trei.

Meciurile de invincibilitate ale FCSB-ului în ultimele patru sezoane de la reluarea campionatului:

  1. Dunărea Călărași – FCSB 1-1 (sezonul 2018-2019)
  2. Gaz Metan Mediaș – FCSB 1-2 (sezonul 2017-2018)
  3. CFR Cluj – FCSB 1-1 (sezonul 2016-2017)
  4. Concordia Chiajna – FCSB 0-2 (sezonul 2015-2016)
ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță că FCSB nu se mai bate la campionat

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a anunțat după meciul de la Cluj că echipa sa nu se mai bate la campionat: Patronul FCSB îşi apără jucătorii lui, acum o săptămână, acum două săptămâni. Adevărul este că nu ai cum să câştigi când nu ai un şut pe poartă.

Pe CFR Cluj nu poţi să îi baţi niciodată. Au jucat nişte copii cu nişte bărbaţi. I-am spus şi lui Coman, de ce comentează arbitrajul? Am vorbit după meci cu el. Ce treabă are el cu arbitrul. Ok, a dat un roşu, dar trebuia să fie 4-0”.

ADVERTISEMENT

„I-am spus lui Coman: «Tu eşti la circ, eşti Neymar!» Voi sunteţi copii, când o să fiţi bărbaţi, o să câştigaţi. Ca să te adaptezi, trebuie să fii bărbat. Oaidă tremura, Moruţan tremura. Nedelcu nu mai are nicio treabă. E prea mare fotbalist ca să fie concentrat”, a încheiat Gigi Becali.

  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat cu 39 de puncte
ADVERTISEMENT
Tags: