Fotbal intern

Cojocaru a debutat pentru Viitorul. Campionii au câştigat partida cu Odessa!

Valentin Cojocaru a debutat pentru Viitorul Constanţa în partida cu Cernomorets Odessa, scor 2-1, la o zi după ce a semnat contractul cu echipa lui Gică Hagi.
25.01.2018 | 14:05
Cojocaru a debutat pentru Viitorul Campionii au castigat partida cu Odessa
ADVERTISEMENT

Campioana României, Viitorul Constanţa se apropie de finalul stagiului de pregătire din Turcia, iar joi dimineaţă elevii pregătiţi de Gică Hagi au disputat penultimul lor amical de la Belek. Jucătorii fostului mare căpitan al echipei naţioanle s-au impus cu scorul de 2-1 în meciul împotriva ocupaentei locului 10 din prima ligă din Ucraina Cernomorets Odessa, după ce la pauză rezulatul era de 0-0.

Primul gol al partidei a fost marcat de elevii lui Hagi în minutul 61 prin Ciobanu, dar ucrainienii au egalat trei minute mai târziu prin Zunic, după ce acesta la învins pe Cojocaru, cel care fusese trimsi pe teren de către antrenorul campionilor României în minutul 46. Ulterior, Cernomorets Odessa a mai avut două ocazii clare de gol, dar cei de la Viitorul au fost salvaţi de intervenţiile fostului portar al Stelei.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a jucat deloc!  

Scorul final, 2-1 pentru Viitorul Constanţa, a fost stabilit în minutul 77 de Alex Pitu, 15 ani, din lovitură de la 11 metri. De menţionat este faptul că fiul lui Gică Hagi, internaţionalul de tineret, ianis Hagi nua  fost folosit nici un minut în partida împotriva ucrainienilor de la Cernomorets Odessa, “Regele” a preferat să îl menajeze pe fostul jucător al Fiorientinei.

Site-ul oficial al Viitorul Constanţa a anunţat că Gicp Hagi a trimsi pe teren următororii jucători.  FC Viitorul  Constanţa (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi (46 Valentin Cojocaru) – Ghiţă, Ţîru, Horj (68 Neciu)- Lima (46 Casap), Ciobanu Dumitrescu, De Nooijer – Voduţ (62 Pop), Drăguş (76 Pitu), Gavra (62 Măţan);

ADVERTISEMENT