Cum a dat Becali afară un jucător de la palat. Ce s-a întâmplat!

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
05/07/2017, 12:17
Cum a dat Becali afară un jucător de la palat. Ce s-a întâmplat!

FANATIK.RO a anunţat marţi în exclusivitate că Valentin Cojocaru, deşi a reziliat contractul cu Steaua, nu poate să semneze cu o altă echipă din România fără ca FCSB să obţină pe el o sumă de bani.(VEZI DETALII)Informaţia respectivă a fost confirmată ulterior de către Gigi Becali.

Valentin Cojocaru a revenit din Italia după o experienţă sub formă de împrumut de aproximativ 10 luni total nereuşită. După ce a fost în acte jucătorul lui Crotone şi Frosinone, dar nu a jucat nici un minut la cele două formaţii, portarul de 21 de ani a reziliat în cele din urmă contractul cu echipa Steaua chiar dacă mai avea angajament încă 2 ani şi jumătate. Pentru ca acest lucru să se întâmple Cojocaru a renunţat la 240.000 de euro.

Cojocaru: “O să dau restart în cariera mea”

Valentin Cojocaru a comentat decizia rezilierii contractului cu Steaua. “Este cea mai bună soluţie. Trebuie să dau acum un restart în cariera mea. Au fost mai multe lucruri care au contribuit la faptul că eu nu am jucat deloc în ultimele luni, dar le voi ţine pumnii strânşi foştilor mei colegi să câştige campionatul. Voi vedea în zilele următoare unde voi juca”, a spus fostul internaíonal U 21.

” Trebuie să plătească 40.000 de euro!”

Însă, după ce a reziliat contractul cu Steaua, Valentin Cojocaru s-a trezit că nu a obţinut de la conducerea roş-albaştrilor şi o hârtie la mână prin care oficialii vicecampionilor semnau că renunţă la clauza de formare a jucătorului. Dar după ce s-a întors să discute cu Gigi Becali lucrul respectiv latifundiarul din Pipera a mărturisit că nici nu vrea să audă de aşa ceva şi i-a spus să facă cale întorsă..

“M-am trezit cu Cojocaru pe la palat. Că nu ştiu ce hârtie mai vrea de la noi. Dar clubul care îl ia trebuie să plătească o taxă de formare. Trebuie să dea Stelei 40.000 de euro echipa care îl ia. Cum să nu dea 40.000 de euro pe tine un club care te vrea? Dacă ai valoare atunci dai banii aştia. Mirel a greşit cu Cojocaru. Eu aşa cred”, a spus Becali.

Închide ×