Steaua mai aduce un portar. “Decide Gigi!” Cojocaru, pa!

Daniel Vlad    Bogdan Steriopol   
în Casa Pariurilor Liga 1
10/01/2014, 13:53
Steaua mai aduce un portar. “Decide Gigi!” Cojocaru, pa! GALERIE FOTO
Valentin Cojocaru.

UPDATE 18.40: Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a admis că macedoneanul este ţinta. “Nici nu confirm, dar nici nu neg! Ne trebuie un portar să îl înlocuiască pe Cojocaru. Florin Niţă a crescut enorm de mult, o să vedem după plecarea lui Tătăruşanu cine o să fie portarul numărul unu la Steaua”, a spus Reghe.

UPDATE 14.23: Bogatinov a adunat 49 de partide pentru Karpaty Lvov, iar pentru reprezentativa Macedoniei a bifat 14 selecţii. Portarul este liber din vara anului trecut, însă solicită un salariu destul de mare: “În Ucraina, Bogatinov avea un salariu de 350.000 de euro, iar pentru a veni la Steaua, macedoneanul solicită un salariu de aproximativ 250.000 de euro anual”, au dezvăluit surse din conducerea roş-albastră pentru FANATIK.

Vezi mai jos un filmuleţ cu evoluţiile lui Martin Bogatinov

bogatinov 2

 

Macedoneanul are o pasiune comună cu antrenorul care l-a dorit în Ghencea: gastronomia.

bucatarie

 

UPDATE 14.05: Prosport anunţă că alesul conducerii steliste este Martin Bogatinov, un portar macedonean în vîrstă de 27 de ani, liber de contract, care ultima oară a jucat în Ucraina, la Karpati Lvov.

Valentin Cojocaru, unul dintre cei mai talentaţi tineri ai Stelei, va absenta de pe terenul de fotbal între patru şi sase luni din cauza unei fisuri la unul dintre degetele piciorului drept. Oficialii Stelei s-au reorientat şi deja au anunţat că au ajuns la un acord cu un portar internaţional din străinătate, dar acesta nu este lituanianul Giedrius Arlauskis!

Avînd probleme mai vechi la piciorul drept, dar fără ca medicii să realizeze gravitatea şi principala problemă a durerilor suferite de ValentinCojocaru, portarul de 18 ani va fi operat luni dimineaţă la Spitalul Militar! Momentul în care portarului i s-a descoperit această fisură a fost după meciul cu Chelsea, din Youth League, cînd acesta a cerut să fie schimbat la pauză din cauza durerilor prea mari. Oficialii Stelei au anunţat astăzi că staff-ul echipei este alături de tînărul goalkeeperul.Va trebui să aducem un portar, Cojocaru va suferi şi el o intervenţie. E o problemă mai veche, tînăr şi nu ne dorim să aibă probleme mai grave. Îl aşteptăm cît mai repede printre noi! Reprezintă un jucător de mare perspectivă pentru clubului Steaua şi îl vom susţine în această perioadă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf. “Avem un acord cu un portar, internaţional străin”, a completat managerul Mihai Stoica. Tratativele sînt îngreunate din cauza faptului că nu s-a obţinut încă acordul lui Gigi Becali.

Închide ×