Life

Colaborare aparte pentru Loredana Groza! Cu ce piesă a dat lovitura alături de Jador și Florin Salam

22.04.2021 | 15:29
Colaborare aparte pentru Loredana Groza Cu ce piesa a dat lovitura alaturi de Jador si Florin Salam
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a semnat o colaborare aparte, dovadă că a dat lovitura cu ultima piesă lansată pe piața muzicală. Îndrăgita cântăreață a scos o melodie nouă cu unii dintre cei mai cunoscuți maneliști, printre care se numără Jador și Florin Salam.

Costi Ioniță, Vali Vijelie, Culiță Sterp, Nicu Paleru, Jean de la Craiova și Adi de la Vâlcea sunt și ei prezenți în videoclipul piesei „Fericire”, care a fost lansată în cursul zilei de joi, 22 aprilie. Până în momentul de față a strâns peste 158.000 de vizualizări, dovadă că blondina este extrem de iubită.

ADVERTISEMENT

Așadar, cântăreața, care în prezent se află în vacanță în Miami, a schimbat registrul muzical. Vedeta a făcut anunțul despre lansarea piesei pe pagina sa de Instagram, unde a primit foarte multe mesaje și comentarii din partea internauților.

Loredana Groza a schimbat registrul muzical. Cu cine a colaborat la ultima sa piesă

„Bună dimineața! Vă ofer Fericire în dar”, a scris frumoasa artistă în momentul lansării ultimei sale piese, alături de o imagine de la filmările videoclipului.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil videoclipul piesei a fost filmat în urmă mai bine de 4 luni având în vedere că Jador și Culiță Sterp au plecat la începutul anului în Republica Dominicană. Loredana Groza a ținut totul secret până acum când piesa a ieșit pe piață.

„Pentru tine, pentru, pentru tine mi-aș da inima oricând / Pentru tine, pentru, pentru tine aș da zece vieți la rând / Dimi, dimi, diminețile cu tine sunt faine chiar și reci”, sunt câteva dintre versurile cântate de blondină.

ADVERTISEMENT

„Fericire când privesc ochii tăi, fericire mă topesc după ei / Fericire pentru tine când o spui cu talent / Pentru tine îmi las inima amanet”, cântă la rândul său Florin Salam.

Artista în vârstă de 50 de ani poartă două ținute spectaculoase în videoclip. Una dintre ele este foarte sexy și cuprinde cu body negru cu multe detalii colorate, în timp ce pe cap are o bijuterie impresionantă, în stilul Lady Gaga.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua ținută purtată de vedetă este complet albă și asortată cu cântăreții de muzică de petrecere cu care a semnat această colaborare. Rochia simplă, elegantă și mulată pe corp îi pune în valoare formele intens lucrat la sala de fitness.

ADVERTISEMENT