Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Colaps financiar la un club de tradiție din SuperLiga: „Nu mai sunt bani deloc! Nici ăia puțini care erau…”. Video Exclusiv

Un club de tradiție din SuperLiga se confruntă cu mari probleme de ordin financiar. Nu mai sunt bani, iar echipa a intrat în colaps financiar.
07.02.2023 | 15:20
Colaps financiar la un club de traditie din SuperLiga Nu mai sunt bani deloc Nici aia putini care erau Video Exclusiv
Petrolul Ploiești se confruntă cu mari probleme de ordin financiar. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Problemele financiare de la Petrolul Ploiești încep să își spună cuvântul și în ceea ce privește rezultatele „găzarilor”. „Lupii galbeni” au pierdut usturător în deplasarea de la Botoșani, scor 0-5 și au trei înfrângeri în trei partide de la reluarea SuperLigii. Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit în direct și în exclusivitate că Petrolul Ploiești nu mai are deloc bani.

Petrolul Ploiești a intrat în colaps financiar: „Nu mai sunt bani deloc”

Deși se află pe un loc apropiat zonei de play-off, Petrolul Ploiești se confruntă cu mari probleme financiare, acestea fiind confirmate de rezultatele modeste din primele trei partide oficiale ale anului. Horia Ivanovici a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că, fosta echipă a lui Nae Constantin nu mai are resurse financiare.

ADVERTISEMENT

„De la Petrolul eu am informații sigure, exclusive, nu mai sunt bani! Nici ăia puțini care erau. Nu mai sunt deloc! Eu văd Petrolul candidată la retrogradare. (n.r. demisia lui Nae Constantin) Probabil a văzut că nu mai are ce să facă”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

La finalul meciului pierdut de Petrolul Ploiești, scor 0-5 cu FC Botoșani, Nae Constantin, protagonist alături de Tamaș într-un scandal monstru, a anunțat că pleacă. Petrolul Ploiești se află pe locul 8 în SuperLiga, cu 30 de puncte în 24 de partide. Pentru prahoveni urmează o perioadă de foc cu meciuri împotriva celor de la Hermannstadt, Farul, CFR, FCSB și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, despre problemele financiare ale Petrolului: „S-au dat creanțe către anumiți jucători”

Robert Niță, colaborator permanent al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a vorbit despre situația delicată în care se află Petrolul Ploiești, mărturisind că problemele financiare se vor extinde până în vestiar.

„Dacă îmi permiți să te întrerup la Petrolul vor fi mari probleme când va intra rata din februarie pe drepturile TV pentru că s-au girat cu banii aceia, s-au dat creanțe către anumiți jucători. În momentul de față, cu rezultatele proaste, cu discuțiile care fără dar și poate vor apărea discuții în vestiar.

ADVERTISEMENT

‘Păi, ăia șapte de ce sunt plătiți, nouă de ce nu ne-ați dat banii?’. Pentru că nu au fost bani suficienți, pentru că au fost și alți furnizori care i-au solicitat banii și li s-au dat creanțele, li s-au eliberat hârtii să își ia bani direct din drepturile TV și vor fi mari problemele la nivelul vestiarului.

Asta va însemna aproape 100% alunecarea Petrolului spre locurile de baraj de unde nu are șansa să se salveze”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri despre condițiile de pregătire ale jucătorilor de la Petrolul: „Sunt îngrozitoare”

Totodată, Robert Niță a făcut dezvăluiri în ceea ce privește condițiile pe care le au jucătorii Petrolului pentru antrenament. Fostul fotbalist al Rapidului și al Stelei (n.r. FCSB) a precizat că fotbaliștii sunt nevoiți să se deplazeze 30-40 de minute la fiecare sesiune de pregătire.

„Este singura echipă din prima divizie, fără certitudine, unde jucătorii se antrenează în nu știu ce comună la 30-40 de minute cu o rată de la transportul public din oraș. Se întorc la stadion să facă duș. Nu au masă după antrenament. Condițiile sunt îngrozitoare.

N-ai cum să faci performanță. Doar așa cum a ținut-o Nae Constantin, cum spunem noi mai pe caterincă, dar nu mai merge nici asta că râzi, râzi, dar la un moment dat îți ghiorțăie mațele de foame și te apucă plânsul”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT