Life

Colecția costisitoare a lui Bursucu: “Cea mai scumpă a fost peste 1.000 de euro”

De unde a pornit pasiunea lui Bursucu pentru adidași. Care este cea mai scumpă pereche din colecția prezentatorului de la Kanal D conform declarațiilor sale?
12.04.2022 | 14:18
Colectia costisitoare a lui Bursucu Cea mai scumpa a fost peste 1000 de euro
Bursucu este pasionat de adidași. Care este cea mai scumpă pereche din colecția sa. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Bursucu a vorbit despre pasiunea lui pentru adidași, dar și despre motivul pentru care aceasta a început.

Bursucu are o pasiune pentru adidași: „Nu am stat niciodată să le număr”

Cea mai scumpă pereche pe care o deține a costat 1.000 de euro și are atât de multe perechi încât nici nu le poate spune numărul.

ADVERTISEMENT

De altfel, prezentatorul a dezvăluit că nici nu a stat vreodată să le numere pe toate, dar s-a declarat un fan înrăit al încălțărilor sport.

“Achiziționez din mai multe locuri, fie online, fie din magazine. Nu am stat niciodată să le număr, dar am foarte multe perechi de adidași, sunt fan”, a spus Bursucu, la matinalul Dimineața cu noi de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D a spus că nu contează prețul acestora și nu se ferește să își cumpere încălțări din magazinele din mall, spre exemplu. Are chiar și adidași de 200 sau 300 de lei.

“Cea mai scumpă pereche a fost peste 1000 de euro, dar am și adidași achiziționați la 200, 300 de lei din magazine”, a mai explicat el.

ADVERTISEMENT

De unde a început pasiunea pentru adidași a lui Bursucu. Ce legătură are cu iubita sa

Pasiunea lui Bursucu pentru încălțări a început după ce a cunoscut-o pe iubita lui, Andreea, cea care i-a dăruit și doi copilași.

Partenera de viață a acestuia are o iubire pentru adidași și având în vedere că au trecut deja nouă ani de când cei doi sunt împreună, este clar că au acumulat multe perechi de încălțăminte.

ADVERTISEMENT

“Pasiunea asta a venit când am cunoscut-o pe iubita mea, ea avea o adevărată pasiune pentru încălțări.

Sunt deja noua ani. Aveam și înainte încălțăminte sport, dar nu dădeam atât de multă importanță accesoriilor de acest gen. Dar fiind sportiv mă îmbrăcam aproape mereu în trening”, a mai spus prezentatorul, în cadrul emisiunii Dimineața cu noi de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: