Michael Schumacher, ce veşti! „Este ca şi cum am avea un Mare Premiu al amintirilor"

Michael Schumacher, colectie auto, bolizi, expozitie

Michael Schumacher a suferit un accident teribil în decembrie 2013, în timp ce schia în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Soţia lui Michael Schumacher va expune impresionanta colecţie de maşini a soţului la salonul Motorworld din Koln, din vară. Colecţia va include 20 de maşini, de la primul său kart la maşinile cu care a concurant în Formula Ford sau care s-a impus în Formula 1.

„Este ca şi cum am avea un Mare Premiu al amintirilor dacă oamenii ar trebui să experimenteze o istorie a automobilelor. Este ca o uşurare pentru familie, pentru că mereu trebuie privit omul Michael Schumacher, nu persoana care este acum bolnavă", a declarat Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013

Michael Schumacher a suferit un accident teribil în decembrie 2013, în timp ce schia în staţiunea Meribel din Alpii francezi. Fostul pilot a fost pus într-o comă indusă medical înainte de două operaţii. Michael Schumacher s-a trezit din comă pe 16 iunie 2014, la 169 de zile după accidentul său de schi, iar de atunci luptă pentru a se recupera.