Sport

Iată colecția de mașini de lux a lui Harry Kane! Câți bani a dat atacantul lui Tottenham pentru fiecare achiziție

Harry Kane, atacantul lui Tottenham, deține o colecție de mașini englezești de lux precum Range Rover, Jaguar sau Bentley. Cel mai scump model a costat 212.000 de lire sterline.
09.04.2022 | 14:49
Harry Kane are o impresionantă colecție de mașini scumpe. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ca majoritatea fotbaliștilor celebri, Harry Kane are un garaj de mașini de lux în valoare sute de mii de lire sterline. Atacantul lui Tottenham preferă modelele englezești, crezând că tot ce e de calitate este „Made in England”.

Cum arată colecția de mașini de lux a lui Harry Kane

Atancatul lui Spurs își arată fidelitatea față de țara natală printr-o gamă de mașini de lux produse în Marea Britanie. „Simplul fapt de a fi asociat cu acel timbru britanic este ceva de care sunt mândru”, a declarat el pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Kane adoră să călătorească în mașini ce oferă confort înalt precum Land Rover, în valoare de aproximativ 99.000 de lire sterline (118.000 de euro) sau Jaguar F-PACE, care pornește de la un preț de 35.000 de lire (41.700 de euro).

Despre F-PACE, Harry Kane a declarat: „Iubesc destul de mult acel Jaguar. Nu este nici prea mare, nici prea mic, se potrivește cu fetița noastră și cu câinii. Este o mașină de familie cu o latură sportivă. Nu e ca și cum ți-ar fi rușine să o conduci ca tată. Ești fericit să o conduci. Arată bine și nu este prea scumpă. Până acum a fost grozavă pentru mine”.

ADVERTISEMENT

Atunci când simte nevoia de viteză, poate opta să calce pedala unui Bentley Continental GT Supersports, care l-a costat pe englez aproximativ 212.000 de lire sterline (252.000 de euro).

Harry Kane a mărturisit că, înainte de Bentley, a avut un Range Rover Sport, dar a vrut să facă o schimbare. „Am avut un Range Rover Sport înainte de asta. Mi-a plăcut la nebunie. Am vrut doar o versiune mai mare. Și tocmai ce mi-am cumpărat un Bentley Supersports”.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Angliei a spus și în ce condiții ar putea pune mâna pe niște mașini italienești de lux: „Poate dacă voi câștiga câteva trofee, mă voi putea răsfăța cu un Ferrari sau un Lamborghini”.

Harry Kane și prietenia sa cu Dele Alli

Kane a format o relație strânsă cu fostul său coechipier de la Spurs, Dele Alli. Legătura dintre ei explică de ce și-au cumpărat amândoi același model de Bentley.

ADVERTISEMENT

„Dele tocmai și-a cumpărat și el un Supersports”, a dezvăluit Kane. „Am venit cu Supersports-ul meu și el a spus: ‘Nu-mi vine să cred. Tocmai mi-am comandat și eu una de-asta’. El are una neagră, iar eu una albă. Așa se menține parteneriatul!”.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT