Un tricolor, după TRAGEDIA din Colectiv:”Nu ştiu despre ce e vorba”

Daniel Vlad    Adrian Căpriţă   
în Stiri sportive
11/11/2015, 00:08
Un tricolor, după TRAGEDIA din Colectiv:”Nu ştiu despre ce e vorba” GALERIE FOTO

UPDATE 19:51 / Internaţionalul român Florin Andone a oferit un episod halucinant la revenirea în România. Întrebat pe aeroport ce părere are despre incidentul de la Colectiv, unde au murit 48 de persoane sau dacă împreună cu ceilalţi colegi ai săi de la naţională vor întreprinde vreo acţiune umanitară, atacantul Cordobei a răspuns: “Îmi cer scuze, dar nu ştiu despre ce este vorba. Nu sînt pus la punct cu acest subiect. Voi vedea şi eu cînd ajung la băieţi despre ce e vorba”, a spus Andone.

Andrei Vochin, unul dintre consilierii lui Răzvan Burleanu, a comentat situţia penibilă în care a fost pus Andone cu ocazia întrebării respective. “Vom vedea pe viitor dacă le vom mai permite jucătorilor să dea declaraţii direct pe aeroport, deoarece este de evitat situaţia în care a fost pus Andone”, a spus acesta.

*************************************************************************************************************

Florin Andone a fost selecţionat de Anghel Iordănescu pentru amicalul cu Italia, aşa că a venit în ţară înaintea amicalului.

“M-am simţit foarte bine luna asta, mi-am făcut treaba, m-am antrenat serios, am jucat serios, am obţinut rezultate foarte bune. Mi-e dor de Primera. Nu e multă diferenţă, dar în Primera sînt 5-6 echipe care fac diferenţa, restul sînt ca formaţiile cele mai bune din Segunda. Nu mă gîndesc la plecare acum, mă gîndesc să-mi fac treaba, să cresc ca jucător şi dacă va veni momentul să plec în Primera, poate voi urca acolo din nou cu Cordoba. Nu se ştie niciodată”, a declarat atacantul de 22 de ani în aeroport.

Legat de El Clasico, Florin Andone o are ca favorită pe Real Madrid: “Mi-ar plăcea să câştige Real Madrid, dar cred că Barcelona e în formă mai bună. Va fi un meci foarte greu şi poate să cîştige oricine”, a spus Andone.

Închide ×