Al 65-lea deces după dezastrul de la Colectiv. Încă un tânăr şi-a pierdut viaţa astăzi

După aproape doi ani, incendiul de la Colectiv încă mai face victime. Un tânăr pe nume Răzvan este cea de-a 65-a victimă a dezastrului care a avut loc în Bucureşti şi care a îndoliat o...
30.07.2017 | 00:10
Al 65lea deces dupa dezastrul de la Colectiv Inca un tanar sia pierdut viata astazi

După aproape doi ani, incendiul de la Colectiv încă mai face victime. Un tânăr pe nume Răzvan este cea de-a 65-a victimă a dezastrului care a avut loc în Bucureşti şi care a îndoliat o întreagă naţiune. Acesta a decedat în cursul zilei de astăzi, fiind, ultima sperăm, persoană decedată din cauza a ceea ce s-a întâmplat în Sectorul 4 al Capitalei.

Incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti a avut loc în noaptea de vineri , 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din Bucureşti, într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanşat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”.

Colectiv 65 de morti. A plecat lângă prietena lui

“65. RIP Răzvan şi să-ţi fie bine acolo, lângă Tina”, se arată pe pagina de Facebook “Împreună rezistăm. Nu uitaţi de #Colectiv!”. Tina, cum îi spuneau prietenii, avea 27 de ani şi era din Galaţi. Tânăra era prietena lui Răzvan, decedat în cursul zilei de sâmbătă.

Era cu un grup de prieteni în clubul “Colectiv” şi a fost singura care n-a reuşit să iasă când s-a dezlănţuit infernul. Tina, cum îi spuneau cei dragi, a terminat facultatea în Bucureşti şi a rămas în Capitală.Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei se numără artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini.