Sport

Colegul de cameră al lui Dănuț Lupu nu a mai rezistat și s-a mutat singur când jucau la Rapid! „Noaptea, scrâșnea din dinți”

Marius Bratu și Dănuț Lupu au fost colegi de cameră la Rapid București, însă fostul giuleștean nu a rezistat mult și s-a mutat singur.
14.06.2024 | 08:00
Colegul de camera al lui Danut Lupu nu a mai rezistat si sa mutat singur cand jucau la Rapid Noaptea scrasnea din dinti
Colegul de cameră al lui Dănuț Lupu nu a mai rezistat și s-a mutat singur când jucau la Rapid! „Noaptea, scrâșnea din dinți”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Invitat la „Suflet de rapidist”, Marius Bratu a dezvăluit un episod special cu Dănuț Lupu dintr-un stagiu de pregătire la Vatra Dornei. Fostul portar din Giulești era coleg de cameră cu mijlocașul legendar din fotbalul românesc, însă nu a rezistat mult timp lângă el.

Colegul de cameră al lui Dănuț Lupu nu a mai rezistat și s-a mutat singur când jucau la Rapid! „Noaptea, scrâșnea din dinți”

Toți colegii lui Dănuț Lupu au în minte episoade senzaționale cu fostul fotbalist trecut pe la Dinamo sau Rapid București. Marele mijlocaș a rămas și peste ani un caracter special, iar Marius Bratu a dezvăluit o amintire savuroasă de la Vatra Dornei.

ADVERTISEMENT

Marius Bratu a stat trei zile în cameră cu Dănuț Lupu, însă obiceiurile legendei din Ștefan cel Mare l-au împins să se mute singur. Invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu a dezvăluit și ce făcea fostul mijlocaș înaintea să adoarmă.

„Cum să nu îl prind pe Lupu? Am stat în cameră cu Lupu, dar m-am mutat pentru că nu puteam să stau în ghete la antrenament. Scrâşnea din dinți, mai stăteam până târziu. Am stat prima dată cu el în cameră în cantonament la Vatra Dornei, după trei zile i-am spus că mă mut.

ADVERTISEMENT

Citea până la 12 noaptea, după care venea în pat și adormea la cheie, apoi scrâşnea din dinți. La 6 se trezea, își bea cafeaua și își dai seama că după trei zile am spus gata, stop. M-am mutat, țin minte că am stat singur în cameră”, a mărturisit Bratu.

Marius Bratu l-a luat pe fiul lui Dănuț Lupu la Focșani: „Am avut niște discuții, dar nu aveam ce să fac”

Fiul lui Dănuț Lupu nu a prins multe minute la Focșani, atunci când Marius Bratu era președinte. Finul fostului mijlocaș nu a putut să intervină la antrenorul formației și a explicat și de ce a ales să facă asta.

ADVERTISEMENT

„M-a cununat, mi-a botezat fata și este nașul meu, îl respect toată viața și îl iubesc. Chiar am avut niște discuții când eram la Focșani. Nu m-am certat vreodată cu el și nu o să mă cert, i-am spus că nu am ce să fac pentru că sunt președinte, dacă eram antrenor poate îl forțam și juca.

Niciodată nu mi-a plăcut să îi spun antrenorului să îl bage pe X. Nu este în regulă pentru că el răspunde de rezultate și dacă nu are este tras la răspundere. Și eu am fost antrenor la CS Dinamo, iar Lupu nu mi-a zis niciodată să îl bag pe X, și-a respectat poziția.

ADVERTISEMENT

A venit și am vorbit despre transferuri, hai să îl luăm pe ăsta, să luăm referințe despre el. Dar niciodată nu mi-a spus să îl bag pe X sau pe Y”, a mai spus Marius Bratu la „Suflet de rapidist”, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de marți.

ADVERTISEMENT
Tags: