Sport

Colegul lui Nicu Grameni, prima reacție după scandalul sexual cu un minor în care este implicat dinamovistul: „O adevărată dramă în desfășurare”

Radio Dinamo 1948 a avut prima reacție după scandalul sexual cu minori în care este implicat crainicul „câinilor” și colaboratorul emisiunilor realizate de suporteri.
02.06.2024 | 21:35
Colegul lui Nicu Grameni prima reactie dupa scandalul sexual cu un minor in care este implicat dinamovistul O adevarata drama in desfasurare
Cătălin Alexandru și Nicu Grameni la Radio Dinamo 1948. Sursă foto: Radio Dinamo 1948
ADVERTISEMENT

Cătălin Alexandru, unul dintre cei care se ocupă de Radio Dinamo 1948 și apropiat al lui Nicu Grameni, a comentat dezvălurile din FANATIK și imaginile surprinse de „Justițiarul din Berceni”.

Cătălin Alexandru, colegul lui Nicu Grameni de la Radio Dinamo, șocat de situația în care a ajuns crainicul: „Afectează mult fanii”

Cătălin Alexandru, unul dintre cei mai importanți oameni de la Radio Dinamo 1948, a fost asaltat cu mesaje de suporterii dinamoviști scandalizați de cazul șocant al lui Nicu Grameni, unul dintre obișnuiții emisiunilor realizate de fani:

ADVERTISEMENT

„Salutare, câinilor. Sunt multe comentarii, mesaje, postări în care suntem mentionați, întrebați despre caz. Evident că am văzut materialul în sine, la fel de evident este faptul că nu știam despre ce este vorba înainte de publicarea lui, nu aveam idee. Este șocant și înțelegem că sunt imagini care afectează mult fanii dinamoviști”.

Suporterul dinamovist nu a dorit să intre foarte mult în detalii, însă a făcut referire la cei care au cel mai mult de suferit în acest moment: „Dar trebuie să înțelegem un lucru, cei mai afectați sunt cei din familia lui Nicu Grameni.

ADVERTISEMENT

Este o adevărată dramă în desfășurare și din respect pentru acest lucru, nu dorim să discutăm mai mult despre acest caz nefericit. Nici nu știu cu ce pot ajuta cuvintele mele în momentul de față, nu vreau să fac un caz despre noi, pentru că nu este”, a mai scris într-o postare pe grupul de Facebook Radio Dinamo 1948.

Cătălin Alexandru, colegul lui Nicu Grameni: „Radio Dinamo 1948 este despre Dinamo”

Cătălin Alexandru a explicat foarte clar că sunt singurele comentarii pe această temă sensibilă: „În încheiere, Radio Dinamo1948 este despre Dinamo, despre viața echipei Dinamo, nu despre dramele persoanelor din jurul echipei.

ADVERTISEMENT

Nu vom menționa sau discuta despre acest caz pe viitor în emisiuni sau articole din respect pentru pesoanele afectate de acest caz”.

Ulterior, în cadrul unei emisiuni speciale dedicate acestui subiect, Cătălin Alexandru a dezvăluit că Nicu Grameni nu va mai apărea la Radio Dinamo: „Evident că nu va mai apărea”. Moderatorul emisiunii alături de Ionuț Zainea, a mărturisit că nimeni nu a știut absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Se pare că Nicu Grameni le-a lăsat un mesaj pe grupul de whatsapp al Radio Dinamo, unde a scris: „Mi s-a înscenat ceva”, iar apoi a părăsit comunitatea virtuală.

Nicu Grameni, cranicul lui Dinamo, a trimis poze cu organele sale sexuale unui minor în vârstă de 15 ani: „Sunt extrem de bulversat”

Nicu Grameni a folosit o aplicație la modă în comunitatea LGBTQ și i-a trimis poze cu organele sale sexuale unui minor în vârstă de 15 ani. A acceptat să se întâlnească, moment în care a fost surprins de „Justițiarul din Berceni”.

Contactat de FANATIK, crainicul lui Dinamo a declarat: „Scuze, e prea la cald, sunt extrem de bulversat, crede-mă și înțelege-mă te rog”.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a declarat că Nicu Grameni nu va mai fi crainicul echipei: „Am auzit și noi ceva, dar nu avem cum să comentăm. Fiecare își face alegerile în viață. Noi am colaborat punctual cu el, pentru că în acea poziție era un profesionist apreciat și în același timp un dinamovist. Evident că în condițiile din prezent, până nu se lămurește situația, nu vom mai colabora cu el”.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”