Life

Actorul Colin Farrell va interpreta din nou rolul personajului negativ în noua serie „The Batman”, lansată în 2022 de HBO Max

Colin Farrell îl va interpreta din nou pe The Penguin și va fi producător al seriei de spin-off „The Batman”, pentru HBO Max. Producția va fi lansată în primăvara anului 2022.
07.12.2021 | 16:50
Actorul Colin Farrell va interpreta din nou rolul personajului negativ in noua serie The Batman lansata in 2022 de HBO Max
ADVERTISEMENT

Actorul Colin Farrell va interpreta din nou rolul lui The Penguin într-o serie spin-off pentru HBO Max, „The Batman”. Totodată, acesta va fi și producătorul serialului, potrivit publicației Variety.

Serialul ar urma să fie lansat în primăvara anului viitor. Actorul de origine irlandeză a semnat deja contractul și va putea fi văzut în mult așteptata producție.

ADVERTISEMENT

Proiectul a fost anunțat în luna septembrie, atunci când Colin Farrell încă nu era implicat.

Actorul Colin Farrell va juca în noua serie „The Batman”. Producția HBO Max va fi lansată în 2022

Colin Farrell va interpreta din nou personajul The Penguin (Pinguinul) în seria spin-off „The Batman”, pentru HBO Max. Serialul ar urma să fie lansat pe 4 martie 2022, conform sursei citate anterior.

Actorul va interpreta mai întâi personajul negativ din serialul în care este protagonist Robert Pattinson (Batman). În serial vor mai apărea și actorii Zoë Kravitz, Paul Dano și Andy Serkis.

ADVERTISEMENT

Serialul lansat anul viitor ar urma să fie despre ascensiunea lui The Penguin în lumea interlopă din Gotham.

Scenariul pentru seria spin-off este scris de Lauren LeFranc. Împreună cu Colin Farrell, regizorul Matt Reeves și producătorul Dylan Clark vor fi producătorii executivi ai serialului.

ADVERTISEMENT

Warner Bros. Television ar urma să producă serialul, însă reprezentanții companiei americane au refuzat să comenteze. De asemenea, nici reprezentanții HBO Max nu au comentat.

Seria care se concentrează pe personajul The Penguin nu este singura serie spin-off despre The Batman. HBO Max a anunțat și o serie produsă de Reeves și care se centrează pe departamentul de poliție din Gotham City, urmărind corupția autorităților din oraș.

ADVERTISEMENT

Actorul Colin Farrell este recunoscut pentru roluri din filme precum „The Lobster”, „In Bruges” sau „Seven Psychopaths.

Farrell a început recent și proiecte în televiziune, la  BBC şi AMC Plus drama „The North Water”. A jucat în cel de-al doilea sezon al serialului „True Detective” de la HBO și a filmat pentru „The Banshees of Inisherin”, alături de regizorul Martin McDonough şi actorul Brendan Gleeson.

Platforma HBO Max s-a lansat în Europa din 26 octombrie 2021. Primele țări în care s-a lansat sunt Spania, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Suedia și Andorra.

Românii vor putea utiliza serviciul de streaming începând de anul viitor. În SUA, HBO Max a fost lansat încă din mai 2020.

Platforma de streaming înlocuiește HBO Go și vor putea fi urmărite producții HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network și Max Originals.

ADVERTISEMENT