News

Coliziune între o mașină și un autocamion, în Argeș. O fetiță de 12 ani a murit și alți 5 copii au fost răniți

Accident extrem de grav în Argeș. O coliziune între o mașină și un autocamion s-a soldat cu decesul unei fetițe de 12 ani și rănirea altor 7 persoane, dintre care 5 copii.
06.09.2021 | 11:58
Coliziune intre o masina si un autocamion in Arges O fetita de 12 ani a murit si alti 5 copii au fost raniti
ADVERTISEMENT

Zi de luni, 6 septembrie, neagră pe șoselele din România. Un grav accident rutier s-a produs, de dimineață, pe DN 73.

În urma acestuia, 7 persoane au fost rănite, dintre care 5 copii. În cazul unei fetițe de 12 ani a fost declarat ulterior decesul, informează Agerpres.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Argeș, tragedia s-a petrecut după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion

O fetiță de 12 ani a murit în Argeș, după un grav accident rutier. Alți 5 copii, răniți în accident

Evenimentul rutier tragic din Argeș a fost consemnat pe DN 73, în localitatea Mihăeşti. În urma coliziunii, autoturismul, cu 7 pasageri la bord, s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

A rezultat decesul unei fetiţe de 12 ani, precum şi rănirea celorlalţi ocupanţi, dintre care 5 copii, anunță IPJ Argeş, citat de România24.ro.

”Din verificările prealabile, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Dănicei, judeţul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor şi semiremorcă pentru ciment), care se deplasa pe direcţia Piteşti spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, autoturismul, cu 7 ocupanţi, s-a răsturnat, rezultând decesul unei fetiţe de 12 ani, precum şi rănirea celorlalţi ocupanţi”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Sursa citată informează că au suferit leziuni conducătorul auto de 45 de ani, din Câmpulung, o femeie de 27 de ani din Valea Mare Pravăţ, o fetiţă de 6 luni preluată de echipaj medical în stop cardio-respirator, precum şi trei fetiţe de 2, 6 şi 8 ani.

ADVERTISEMENT

”Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru investigaţii medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, mai precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

Tragedie rutieră și în Ilfov: 2 morți, după un accident grav în Șindrilița

Tot luni, dar în județul Ilfov, un alt accident grav a avut loc în dreptul localității Șindrilița. Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, șoferul uneia dintre mașini și soția acestuia au murit. Aceștia aveau în jur de 60 de ani.

Accidentul din Ilfov a fost consemnat în jurul orei 08:30. Traficul rutier a fost întrerupt pe sensul către Urziceni, traficul desfășurându-se dirijat pe celălalt sens.

În urma impactului din Ilfov, la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, ISU Prahova și ale SAJ.

ADVERTISEMENT