News

Coliziune între un tramvai și un autobuz în București. Trei persoane au fost rănite

Cele două mijloace de transport în comun s-au ciocnit în zona Liberty Mall.
24.07.2021 | 22:06
Coliziune intre un tramvai si un autobuz in Bucuresti Trei persoane au fost ranite
Coliziune între un tramvai și un autobuz în București. Trei persoane au fost rănite Foto; Libertatea
ADVERTISEMENT

Sâmbătă după-amiază, în sectorul 5 al Capitalei, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate mijloace de transport în comun.

Coliziune între un tramvai și un autobuz în București. Trei persoane au fost rănite

Un autobuz şi un tramvai ale Societății de Transport București (STB) s-au ciocnit la intersecția dintre strada Progresului și strada Năsăud, aproape de Liberty Mall, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București.

ADVERTISEMENT

„Au rezultat trei victime de sex feminin. Una a refuzat transportul la spital, o a doua, de 72 de ani, a fost transportată la Spitalul Universitar și alta în vârstă de 50 de ani la Spitalul Bagdasar-Arseni”, a precizat Ioana Blănaru, comunicator ISU București, pentru Libertatea.

La fața locului s-a intervenit cu autospeciala de stins incendii, un echipaj pentru descarcerare și trei mașini SMURD, a mai precizat ISU București.

ADVERTISEMENT

Vehiculele STB, implicate în tot mai multe incidente

În urmă cu mai puțin de o lună, un bărbat a fost rănit de o bucată de șină care a intrat prin podeaua tramvaiului.

Un călător a fost rănit într-un tramvai care circula pe linia 19 din București. O bucată de șină ruptă a intrat prin podeaua tramvaiului și l-a rănit la un picior.

ADVERTISEMENT

Evenimentul s-a produs pe strada Nerva Traian, chiar într-o stație. La un moment dat, o șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt și a pătruns prin podeaua vagonului.

Ceilalți călători i-au acordat primul ajutor. Ulterior, la fața locului a sosit un echipaj de la SMURD, după ce a fost apelat serviciul Unic de Urgență 112.

ADVERTISEMENT

Circulația tramvaielor pe linia 19 a o fost restricționată. La fața locului s-au mai deplasat polițiști și angajați de la STB, care au demarat o anchetă.

Incidentul venea la doar două zile după ce un tramvai care circula pe linia traseului 32 a deraiat de pe șine. Reprezentanții STB au anunțat că tramvaiul se afla în probe, astfel încât se deplasa fără călători, iar în incident nu au fost persoane rănite.

Tot în aceeași perioadă s-a produs un accident în care au fost implicate un autobuz și un autoturism. Două persoane, dintre care un copil, au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Evenimentul rutier s-a produs sub Podul Basarab. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe. Două persoane au fost rănite şi au fost duse la spital.

Este vorba despre un adult din autobuz şi un copil care era în autoturism.

ADVERTISEMENT
Tags: