Fotbal intern

Collado şi Couto, amenințați direct de DDB: “Le-am spus să nu se întoarcă. E o situaţie periculoasă”. Exclusiv

24.01.2021 | 11:18
Collado si Couto amenintati direct de DDB Leam spus sa nu se intoarca E o situatie periculoasa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Rufo Collado și Alex Couto, directorul sportiv și directorul general de la Dinamo, nu s-au întors în țară după 2021. Motivul a fost expus de Pablo Cortacero într-un interviu eveniment pentru FANATIK

Patronul spaniol dă vina pe suporterii din programul DDB și pentru că Rufo Collado și Alex Couto nu se întorc în România. Cortacero susține că oamenii săi se simt amenințați de fani și le-a transmis că deocamdată este bine să nu vină în România.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero susține că nici Marius Iorga, unul dintre oamenii săi de încredere din România nu a mai fost lăsat la antrenamentele celor de la Dinamo:

Collado şi Couto, amenințați direct de DDB: “Le-am spus să nu se întoarcă”

“Nu s-au mai întors în România pentru că sunt amenințați! Așa că eu le-am spus să nu se întoarcă până nu intră banii în club pentru a nu-i pune într-o situație periculoasă. Este toată lumea amenințată.

ADVERTISEMENT

Chiar și persoana pe care o aveam de încredere în România, Marius Iorga, care mergea în fiecare zi la antrenamente, nu l-au mai lăsat să intre la Săftica.

Marius este o persoană foarte muncitoare, mergea în fiecare zi la antrenamente fără să fie plătit, era neplătit de cinci luni și nu l-au mai lăsat să intre săptămâna asta”, a spus Cortacero.

ADVERTISEMENT

Cortacero îl apără și pe Șerdean: “Normal că nu mai vine, este amenințat”

Dorin Șerdean a fost dat afară de la Dinamo în ultima ședință a Consiliului de Administrație pe motiv că nu s-a prezentat la birou, însă Pablo Cortacero susține că decizia CA este ilegală și nu va avea efect:

“E ilegal. La fel cum au făcut-o cu Alex Couto, cu Bueno, totul este ilegal. Trebuie să înțeleagă toată lumea că la Registrul Comerțului eu sunt președintele lui Dinamo și Eftimescu nu poate semna în numele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dorin nu e dat afară din club, când dai afară un om trebuie să-i dai preaviz. Dacă nu mai vine la club, normal că nu mai vine, este amenințat și Dorin a mers și a denunțat la poliție totul. Cum poate să mai meargă acolo? Aștept să intre banii ca să ne mutăm la noile birouri și să schimbăm totul”, a spus Cortacero în interviul pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT