Sport

Coloana vertebrală de la FCSB, convocată de Edi Iordănescu la națională. Meme confirmă informațiile Fanatik. Update exclusiv

România se pregăteşte de campania de calificare la Euro 2024, iar Edi Iordănescu va convoca pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, coloana vertebrală a celor de la FCSB.
17.03.2023 | 19:20
Coloana vertebrala de la FCSB convocata de Edi Iordanescu la nationala Meme confirma informatiile Fanatik Update exclusiv
Jucătorii de la FCSB, după victoria cu Chindia Târgovişte. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-03-2023
18:18

Meme Stoica a confirmat informațiile Fanatik

Mihai Stoica a vorbit despre jucătorii selecționați de Edi Iordănescu de la FCSB, confirmând informațiile oferite în exclusivitate de FANATIK. Pe site-ul nostru a fost dezvăluită și informația conform căreira Adrian Șut a fost în vederile selecționerului și că poate prinde lotul pentru meciurile cu Belarus și Andorra, lucru care s-a întâmplat.

„Mai e încă unul convocat, dar nu l-a aflat Fanatik. Are nume de execuție. L-a convocat și pe Șut în premieră. Acum câteva luni, la Mioveni, când Ovidiu Popescu și-a rupt genunchiul, Șut și-a dat autogol și s-a accidentat, dispărând câteva luni.

Acum, la câteva luni distanță, a fost convocat la națională, cu cifre excepționale. Demonstrează că un jucător serios poate oricând să revină și să facă față.

Coman e într-o formă foarte bună și cred că va fi o soluție în viitor, dacă nu a fost acum. E pe un drum foarte bun și va continua la fel, nu văd cum să dea înapoi”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

A mai rămas o săptămână până la startul în preliminariile pentru Euro 2024. Este obiectivul major din mandatul lui Edi Iordănescu, iar România are o şansă bună să încheie pe locul doi într-o grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Coloana vertebrală de la FCSB, convocată de Edi Iordănescu la națională pentru dubla cu Andorra și Belarus

Din informaţiile FANATIK, FRF va anunţa lista pentru dubla cu Andorra şi Belarus în cursul zilei de sâmbătă, iar printre jucătorii convocaţi nu pot lipsi cele mai importante piese de la FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu îi va chema de la echipa lui Gigi Becai pe Darius Olaru, Deian Sorescu şi Octavian Popescu. Cei trei sunt piese de bază pentru Mihai Pintilii, titulari indiscutabili în formula de start.

Dacă Darius Olaru şi Deian Sorescu erau bătuţi în cuie pe lista lui Edi, o surpriză o reprezintă Tavi Popescu. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost convocat pentru că sunt probleme în banda stângă, Valentin Mihăilă fiind în continuare accidentat.

ADVERTISEMENT

Ştefan Târnovanu, titularul României la Euro U-21!

Altminteri, Octavian Popescu ar fi fost chemat la naţionala U-21 a României pentru confruntările test cu Portugalia şi Germania. “Decarul” celor de la FCSB este unul dintre jucătorii vedetă pentru Campionatul European U-21, care va începe peste doar trei luni.

În schimb, la tineret va merge portarul Ştefan Târnovanu. Din informaţiile FANATIK, sunt şanse mari ca portarul celor de la FCSB să fie cel care va apăra buturile tineretului României la turneul final, având în vedere că titularul Robert Popa a pierdut echipa la Craiova şi nu mai apără de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Deşi a fost la ultimele acţiuni ale naţionalei mari, Edi Iordănescu l-a lăsat pe Ştefan Târnovanu la naţionala de tineret, în condiţiile în care nu sunt probleme în poarta “seniorilor”, acolo unde va merge pe mâna lui Ionuţ Radu, aşa cum FANATIK a anunţat.

Adrian Şut, în vederile selecţionerului! Poate prinde in extremis lista pentru Andorra şi Belarus

Pe lista selecţionerului se află un alt jucător de la FCSB, Adrian Şut. Tehnicianul se gândeşte să îl convoace pe mijlocaşul care a avut evoluţii excelente în echipa lui Pintilii în acest sezon şi rămâne de văzut dacă Şut va prinde in-extremis lista pentru “dubla” cu Andorra şi Belarus.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la Euro 2024. România nu a mai participat la un turneu final din 2016. Din grupa preliminară se califică primele două clasate, marea favorită fiind Elveţia.

  • 5 selecţii are Octavian Popescu în naţionala mare a României
  • 5.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru

  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT