News

Colombo, la Românii au Talent: ”Nu știu cum o să ia Ștefan Bănică Jr declarația asta!” Ce face, de fapt

22.03.2019 | 22:43
Colombo la Romanii au Talent Nu stiu cum o sa ia Stefan Banica Jr declaratia asta Ce face de fapt

Celebrul detectiv Colombo a venit pe scena de la Românii au Talent pentru a impresiona jurații, publicul și telespectatorii! Într-un final, cu toții au fost lăsați cu gura căscată după ce respectivul detectiv Colombo a deschis gura și a început să cânte!

Colombo a făcut senzație la Românii au Talent

Gyula Suketes a apărut pe scena Românii au Talent cu un look identic cu cel al celebrului actor Peter Falk, care i-a dat viață personajului Colombo. Însă acesta nu a interpretat vreun rol, ci a cântat o melodie din repertoriului lui Elvis Presley, impresionând jurații și publicul.

Gyula Suketes a cântat o melodie celebră din repertoriul lui Elvis Presley! Vocea sa i-a impresionat pe toți cei patru jurați, care s-au repezit să-i dea câte un „Da”!

Colombo a cântat o melodie Elvis Presley

„Ai 10 peste tot”, a spus Florin Călinescu. „Sunt munictor la o hală de construcții. Mă simt un om important, nu doar muncitor. Am fost crescut la casa de copii și l-am văzut pe Elvis Presley și de atunci îmi arde inima să fiu ca el. Am venit să vadă lumea că există un Elvis foarte bun, ungur în România”, a spus concurentul.

„Ai fost o surpriză plăcută, când ai intrat m-am crucit, dar apoi am fost uimit”, a comentat Mihai Petre. „Eu nu știu cum o să ia Ștefan Bănică declarația asta, dar treaba lor, să se certe Elvis între ei…”, a afirmat Andi Moisescu.

Un alt moment special a fost cel în care Mihai Petre a urcat pe scenă! Coregraful a făcut un adevărat spectacol la ultima ediție Românii au Talent, de vineri seara, când a urcat pe scenă alături de o superbă domnișoară roșcată.

Celebrul coregraf se vede că nu a uitat deloc marea sa iubire, dansul. Mihai Petre a rămas cu gura căscată atunci când pe scenă a venit o frumoasă roșcată, cu care a dansat salva până a lăsat-o pe frumoasa femeie fără una dintre unghii.