Nu l-au speriat incidentele din tribune: “Le mulţumim suporterilor”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
14/04/2018, 23:29
Nu l-au speriat incidentele din tribune: “Le mulţumim suporterilor”

Partida a fost marcată de incidentele incredibile din tribune, dar şeful steliştilor, Cristian Petrea, a ţinut să-i felicite pe suporteri.

”Ăsta este fotbalul, am făcut un meci mai puţin bun, dar am pierdut o luptă, nu şi bătălia finală. Promovarea se va decide în playoff. Incidente au fost din ambele părţi, cred că au fost acumulate multe frustrări în ultima perioadă.

Le mulţumim şi suporterilor noştri, şi suporterilor rapidişti pentru atmosfera pe care au făcut-o. Sperăm pe viitor să nu mai fie astfel de incidente. Planul de pază a fost aprobat de jandardmerie, iar numărul stewarzilor a fost triplat faţă de ce era iniţial”, a spus Cristian Petrea.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×