News

Colonelul Petrea, prima reacție după ce CSA a câștigat marca Steaua! “Fără emoții!”

04.05.2018 | 17:15
Colonelul Petrea prima reactie dupa ce CSA a castigat marca Steaua Fara emotii

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei este bucuros după ce instanța a dat o decizie definitivă favorabilă în procesul avut cu Gigi Becali și FCSB. Colonelul Petrea, prima reacție după ce CSA a câștigat marca Steaua!

Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua. Vestea a fost primită cu încântarea de reprezentanții clubului sportiv. Această victorie uriașă schimbă totul pentru patronul FCSB.

Colonelul Petrea, prima reacție după ce CSA a câștigat marca Steaua! “A fost mereu a noastră!”

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Cristian Petrea, comandantul CSA, a vorbit despre hotărârea care certifică definitiv câștigarea mărcii Steaua.

Decizia de astăzi a instanței este una logică și firească, în continuarea celorlalte decizii luate începând cu decembrie 2014 încoace. Nu am avut foarte mari emoții pentru că marca Steaua a aparținut întotdeauna clubului sportiv. Îl felicit pe această cale pe domnul colonel Florin Talpan și îl asigur de tot sprijinul nostru în demersurile sale viitoare din procesele în care este implicat clubul sportiv. Așa cum spune și decizia, cei de la FCSB și domnul Becali nu mai au nici o cale de atac în România“, a spus colonelul pentru FANATIK.RO.

Pact cu FCSB și Vasile Geambazi? “Când vom primi o solicitare, vom analiza!”

Într-un interviu acordat recent, Vasile Geambazi, patronul în acte al celor de la FCSB, lansa o ipoteză uluitoare: clubul din Liga 1 să obțină de la Armată dreptul de a folosi marca Steaua. “Totul depinde de MApN! Ei trebuie să-mi dea voie să folosesc numele Steaua. Brandul FCSB e inventat din 2008 sau 2009 de Bobby Durbac, de pe vremea în care aveam magazinul, revista cu sigla FCSB. Mergeau în paralel! Folosim acum FCSB pentru că nu am acordul MApN. Îi vor aborda pentru a primi dreptul de a folosi numele, desigur! Mi se pare normal. Toată lumea ştie cine e CSA Steaua, toată lumea ştie cine e clubul din Liga 1, nu ar exista niciun fel de confuzie”, spunea Geambazi pentru Prosport.ro

Cristian Petrea nu exclude din start această propunere, dar spune că nu se poate vorbi despre acest lucru până CSA nu va primi o adresă oficială din partea FCSB.

Până în prezent nu am primit nici o solicitare în acest sens. Când vom primim, vom analiza și vom da un răspuns! Deocamdată mai avem două procese importante: cel legat de recuperarea prejudiciului de 37 de milioane de euro și cel cu restabilirea palmaresului. După ce se vor da decizii definitive și în aceste cazuri, totul va fi foarte clar“, a declarat Petrea, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

37 de milioane de euro cere CSA de la FCSB drept prejudiciu pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua