Life

Colosul britanic care deschide o fabrică nouă în România. Vrea să facă rapid un produs militar. Vor fi multe locuri de muncă

Gigantul internațional care va ajunge, cât de curând, în România. Deja a fost semnat un Memorandum de Înțelegere cu un producător român.
28.05.2024 | 07:36
Colosul britanic care deschide o fabrica noua in Romania Vrea sa faca rapid un produs militar Vor fi multe locuri de munca
Gigantul internațional care va ajunge, cât de curând, în România. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

România a început să fie din ce în ce mai mult în ”vizorul” marilor companii internaționale. Așa se face că, în curând, la noi în țară își va deschide porțile un adevărat gigant industrial. Potrivit profilului său, acesta va lansa pe piață produse militare.

Gigantul internațional care va ajunge, cât de curând, în România

Una dintre cele mai mari companii la nivel mondial va ajunge în București. Este vorba despre Marshall care deja a semnat un Memorandum de Înțelegere cu producătorul român Bluespace Technology.

ADVERTISEMENT

În urma semnării acestui memorandum, s-a făcut public și obiectivul celor de la Marshall. Împreună cu Bluespace Technology, au de gând să dezvolte un concept prototip de soluție containerizată militară.

Pentru ca acest obiectiv să se contureze cât mai repede, Marshall ia în considerare deschiderea unei unități de producție pe teritoriului României. Dincolo de impactul semnificativ pe care îl va avea asupra economiei, deschiderea unei astfel de unități va genera o mulțime de locuri de muncă.

ADVERTISEMENT

Atât Marshall, cât Bluespace Technolgy sunt angrenate în găsirea de soluții pentru a perfecta parteneriatul dintre ele. Scopul tuturor este acela de a proiecta și de a dezvolta capacități de ecranare electromagnetică și TEMPEST în soluții containerizate.

Primul pas măreț care va duce la îndeplinirea acestui obiectiv a fost făcut chiar ieri, luni. Memorandumul dintre Marshall și Blue Space a fost semnat, potrivit agerpres.ro, la Expoziţia Internaţională Black Sea Defense & Aerospace.

ADVERTISEMENT

Marshall și Bluespace Technolgy și-au trasat atribuțiile în Memorandumul de Înțelegere

Acest document este foarte important și trasează, printre altele, obligațiile și atribuțiile fiecărei companii. Pentru ca totul să decurgă ca la carte, sarcinile Marshall și Blue Space sunt complementare.

”Suntem încântaţi de această nouă relaţie cu Bluespace Technology. Susţine valorile noastre fundamentale de a construi parteneriate bazate pe încredere, fiabilitate şi cooperare cu organizaţii care pot aduce diversitate unui proiect.

ADVERTISEMENT

Semnarea acestui memorandum semnifică angajamentul nostru de a colabora îndeaproape cu părţile interesate din România pentru a înţelege nevoile lor, asigurând că investiţiile noastre susţin creşterea locurilor de muncă şi creşterea exporturilor.” a spus directorul de vânzări Marshall, potrivit antena3.ro.

Marshall este una dintre cele mai mari companii din acest domeniu la nivel mondial. Până acum, colosul internațional a lansat produse pentru sectorul de apărare și pentru cel aerospațial. De asemenea, în portofoliul companiei se mai află și diverse proprietăți imobiliare.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”