Life

Colosul din Italia care deschide o nouă fabrică în România. Angajează sute de oameni

Gigantul italian care va deschide, în vara acestui an, o nouă fabrică la noi în țară. În România, va fi cea mai mare unitate de producție din lume.
27.04.2024 | 19:09
Colosul din Italia care deschide o noua fabrica in Romania Angajeaza sute de oameni
Gigantul italian care își va deschide vara aceasta o nouă Fabrică în România. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, România a început să fie în atenția coloșilor internaționali. Din ce în ce mai multe companii de peste hotare aleg să deschidă unități de producție la noi în țară. De data asta, în România va veni un adevărat gigant italian. Deschiderea noii fabrici pe teritoriul țării noastre va genera multe locuri de muncă.

Gigantul italian care își va deschide porțile în România în vara acestui an

România se află într-o perioadă prolifică din punct de vedere industrial. Din ce în ce mai multe entități cu renume mondial aleg să deschidă unități la noi în țară. Astfel de vești sunt bune, atât pentru economie, cât și pentru populație.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți giganți internaționali s-au orientat către România. Se pare că, de data asta, un adevărat colos italian va sosi la noi în țară. Lucrurile sunt aproape concretizate, iar fabrica italiană deja caută personal.

Grupul italian De Longi, căci despre el este vorba, va ajunge în România. Mai exact, în Satu Mare, acolo unde va deschide cea mai mare fabrică a sa din lume. Investiția este una colosală, ceea ce reprezintă un plus pentru locuitorii din zonă și nu numai.

ADVERTISEMENT

Pentru a deschide o fabrică în Satu Mare, De Longhi a investit peste 40 de milioane de euro. Recunoscut la nivel mondial pentru producția de aparate de cafea excepționale, De Longhi va începe, cât de curând, să activeze în Satu Mare.

Pentru a se menține la standardele implementate deja pe piață, De Longhi are nevoie de personal numeros. Grupul italian a început să facă angajări și are disponibile peste 800 de locuri de muncă.

ADVERTISEMENT

De Longhi mai are fabrici la noi în țară, în Cluj și Bihor

De Longhi este în căutare de team leader, tehnician analist calitate sau tehnician mentenanță. Persoanele care consideră că au experiență relevantă în aceste domenii pot depune CV-ul la sediul De Longhi din Satu Mare.

”Te așteptăm cu CV-ul, la o sesiune de cunoaștere, la sediul De’Longhi, Parc Industrial Sud nr.9. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la 0747 477 081 sau 0756 010 215, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00.”, a scris compania pe paginile social media.

ADVERTISEMENT

Până la finalul anului 2025, De Longhi Satu Mare își propune să activeze cu 800 de angajați. Momentan, procesul de recrutare este în fază incipientă, urmând o fază de selecție a persoanelor cu adevărat calificate.

Fabrica de la Satu Mare va fi cea mai mare din lume. Până acum, De Longhi avea fabrici deschise în Italia, țara mamă și în China. Mai nou, pe harta producției a fost adăugată și România.

Fabrica își propune să înceapă producția efectivă din vara acestui an, mai exact, din luna iunie. Momentan, activitatea se va desfășura cu 350 de angajați, urmând ca cifra maximă să fie atinsă în termenul menționat.

ADVERTISEMENT