Carousel hot news

Colţescu, desfiinţat: “Arbitraj ca pe vremea lui Ceauşescu!”

Tibor Selymeş nu s-a calmat nici a doua zi după ce formaţia sa a pierdut fără drept de apel în faţa Viitorului. Antrenorul Oţelului a continuat să-l facă praf pe Sebastian Colţescu, fiind...
19.10.2014 | 15:39
Colţescu, desfiinţat: “Arbitraj ca pe vremea lui Ceauşescu!”
ADVERTISEMENT

Tibor Selymeş nu s-a calmat nici a doua zi după ce formaţia sa a pierdut fără drept de apel în faţa Viitorului. Antrenorul Oţelului a continuat să-l facă praf pe Sebastian Colţescu, fiind de părere că echipa sa este vînată de arbitri.

“Ce să mai comentăm despre arbitraj, n-a văzut toată lumea ce s-a întîmplat? Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar nu este normal ca în fiecare meci un jucător de-al meu să primească roşu. Toată lumea m-a sunat după meciul de sîmbătă cu Viitorul să-mi spună că a fost un arbitraj ca pe vremea lui Ceauşescu! Am jucători care au ajuns la spital cu picioarele rupte, au fost călcaţi pe gleznă, le au ca butucul şi adversarii n-au primit nimic! E incredibil, dar n-avem ce să facem. Mergem înainte, muncim zi de zi, ne pierdem vremea pe la stadion, ca să luăm roşu imediat. Măcar să ne spună cineva că sîntem vînaţi şi o să bag meci de meci cîte 10 jucători de la început. Măcar să nu mai luăm roşii”, a declarat Selymes pentru gsp.ro.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri