Fotbal intern

Colţescu, jignit şi înjurat de ieşeni. “Hai, să sărim cu toţii pe el!”

Arbitrul partidei Dinamo - CSM Politehnica Iaşi, Sebastian Colţescu a fost jignit şi înjurat de Ionuţ Cioinac. A scris totul în raportul de joc...
27.11.2017 | 09:05
Coltescu jignit si injurat de ieseni Hai sa sarim cu totii pe el
ADVERTISEMENT

Arbitrul Sebastian Colţescu a avut un meci deosebit de greu de condus sâmbătă, în “Ştefan cel Mare”: pe de o parte, dinamoviştii îşi jucau aproape ultima şansă de a mai spera la “play-off”, iar pe de alta, ieşenii, care vizau acelaşi obiectiv, erau deja frustraţi de unele greşeli de arbitraj din meciurile anterioare.

Tensiunea a atins cote maxime la începutul reprizei secunde, atunci când “centralul” craiovean a dictat penalty pentru Dinamo (în minutul 50), iar ieşenii au considerat că acesta a fost acordat prea uşor. “Capul răutăţilor” a fost Ionuţ Cioinac, care a primit mai întâi cartonaş galben pentru proteste, iar apoi a văzut roşu direct pentru injurii.

ADVERTISEMENT

Colţescu, făcut “nesimţit” de Cioinac

Fotbalistul ieşean şi-a vărsat amarul la mini-interviurile de după meci, făcând unele remarci la adresa lui arbitrului care depăşesc limita bunului simţ, dar nerecunoscându-şi vina pentru care a fost eliminat. “Uitaţi-vă ce a făcut acest Colţescu! Lui Frăsinescu i-a dat un al doilea galben în tuşă. Nu poţi să inventezi că eu l-am împins şi l-am făcut nesimţit. Sunt  bărbat, dacă îi ziceam aşa, recunoşteam! Vă jur cu mâna pe inimă că nu l-am făcut nesimţit! Un arbitru care a avut două tentative de omor (suicid – n.r.) nu mai gândeşte”, a spus Cioinac.

Sebastian Colţescu a descris cu lux de amănunte incidentul în raportul de joc. “În momentul în care i-am dat cartonaşul galben jucătorului Mihalache, Ionuţ Cioinac a început să ţipe pe teren «Hai, bă, să sărim toţi pe el să vedem dacă ne dă galben la toţi!». În acel moment i-am dat cartonaşul galben jucătorului de la Iaşi, iar el a început să-mi adreseze cuvinte jignitoare:«Băi nesimţitule, băi jegosule, ce faci tu, bă, aici?». Atunci l-am eliminat, dar a refuzat să părăsească terenul, continuând să înjure şi să ameninţe. După ce i-am indicat de mai multe ori să părăsească terenul, am ridicat mâna arătând trei minute în care trebuie să iasă de pe suprafaţa de joc”, a scris Colţescu, conform GSP.

ADVERTISEMENT