Carousel hot news

Colţescu şi alţi trei arbitri, opriţi de mascaţi înarmaţi! Vezi motivul incredibil

Sebastian Colţescu, Cătălin Găman, Florin Neacşu şi Viorel Flueran au trecut clipe de coşmar la finalul săptămînii trecute. Imediat după încheierea partidei dintre Oţelul şi Concordia,...
Autor: Răzvan Scarlat | 03.04.2014 | 09:24
Colţescu şi alţi trei arbitri, opriţi de mascaţi înarmaţi! Vezi motivul incredibil

Sebastian Colţescu, Cătălin Găman, Florin Neacşu şi Viorel Flueran au trecut clipe de coşmar la finalul săptămînii trecute. Imediat după încheierea partidei dintre Oţelul şi Concordia, la care au fost delegaţi, cei patru au plecat spre Brăila, unde erau cazaţi, însă, pe drum, au fost opriţi de mascaţi înarmaţi. Motivul? Un control de rutină în căutarea unor traficanţi de icre negre.

“Maşina arbitrilor a fost blocată în trafic, mascaţii au scos pe geam o paletă reflectorizantă, iar un poliţist ţipa la staţie: «Poliţia, poliţia! Opreşte, trage pe dreapta!». Evident că toată lumea s-a speriat. Erau mascaţi peste tot, ca-n filmele cu mafioţi, iar arbitrii au fost obligaţi să oprească imediat. În acel moment, din duba poliţiei au coborît 6 maşcaţi înarmaţi, ca de la serviciile secrete, care i-au perchiziţionat şi au făcut un control amănunţit al maşinii în care aceştia se aflau”, a povestit pentru gsp.ro un martor care a asistat la scenă.

sebastian_coltescu_54843500

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!