Galerie foto. Spectacol la Londra! Fanii columbieni au invadat terenul

Vicentiu Dinescu   
in Galerie foto
28/03/2018, 12:03
Galerie foto. Spectacol la Londra! Fanii columbieni au invadat terenul GALERIE FOTO

Fanii sud-americani au venit în număr mare, peste 20.000, pe stadionul formaţiei Fulham, Craven Cottage, pentru a fi alături de favoriţi la întâlnirea Columbia – Australia 0-0, meci în pregătire pentru turneul final al Cupei Mondiale.

Cotidianul britanic Daily Mail a scris că deşi partida s-a încheiat fără goluri, suporterii columbieni şi-a încurajat favoriţii până la final, iar după fluierul de încheiere al meciului au pătruns pe teren în încercarea de a se poza şi a fi alături de favoriţi.

Forţele de ordine au evacuat terenul după Columbia – Australia 0-0

Forţele de ordine au intervenit imediat şi i-au evacuat pe suporteri de pe teren la finalul meciului Columbia – Australia 0-0. Ambele reprezentative sunt calificate la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×