Fotbal international

Columbia-Japonia 1-2 la CM 2018. Asiaticii, prima victorie la Mondial după opt ani!

19.06.2018 | 16:52
ColumbiaJaponia 12 la CM 2018 Asiaticii prima victorie la Mondial dupa opt ani

Columbia – Japonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Columbia – Japonia 1-2 s-a jucat în prima etapă din Grupa H a Campionatului Mondial 2018, într-o partidă care s-a jucat pe Mordovia Arena din Saransk. Japonezii nu mai câştigaseră un meci la Campionatul Mondial de la ediţia din 2010, când au ajuns până în optimile de finală. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 73 / GOOOOL Japonia! Osako marchează cu o lovitură de cap.

Min. 39 / GOOOOL Columbia! Quintero a marcat după o gafă imensă a lui Eiji Kawashima, portarul Japoniei.

Min. 6 / GOOOOOL Japonia! Kagawa marchează de la 11 metri. Carlos Sanchez a fost eliminat pentru un henţ în careu.

UPDATE, ora 15:00 / A început meciul Columbia – Japonia


UPDATE: 14:10 Au fost comunicate echipele de start ale celor două formaţii.


UPDATE: ora 13:50 Atmosferă extrem de destinsă în rândul jucătorilor columbieni, foarte încrezători că vor repeta succesul facil din 2014. Luis Muriel şi colegii lui au venit la stadion ascultând în căşti muzică din Columbia. Japonezii însă i-au avertizat că spiritul nipon de luptă va face din echipa lor 11 gladiatori care au obligaţia să răzbune acea ruşine.



Columbia – Japonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii s-au întâlnit şi la Campionatul Mondial 2014, ambele fiind angrenate în Grupa C. Sud-americanii s-au impus cu 4-1, într-o partidă în care Jackson Martinez reuşea o dublă, în timp ce Juan Cuadrado şi James Rodriguez au completat taabela de marcaj pentru columbieni. Shinji Okazaki, aflat şi acum în lotul Japoniei, a înscris unicul gol pentru formaţia asiatică.

Columbia – Japonia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Columbia – Japonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Columbienii au un lot echilibrat în toate zonele terenului cu jucători de la Barcelona, Tottenham sau Bayern Munchen în primul 11. James Rodriguez este marele star al naţionalei sud-americane, în timp ce Davinson Sanchez este noul stâlp al defensivei. Sud-americanii ar putea alinia o variantă ofensivă în duelul cu Japonia:

Posibila echipă de start a Columbiei:  David Ospina; Santiago Arias, Yerry Mina, Davinson Sanchez, Johan Mojica; Abel Aguilar, Carlos Sanchez, Juan Cuadrado, James Rodriguez; Luis Muriel, Radamel Falcao

Columbia – Japonia LIVE STREAM, în grupa G la CM 2018

Columbia – Japonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Naţionala niponă s-a calificat la turneul final după ce a câştigat Grupa B de calificare în zona Asiei. Japonezii s-au impus într-o grupă din care au mai făcut parte Arabia Saudită, Australia, Emiratele Arabe Unite, Iraq şi Thailanda. Pentru asiatici este a şasea calificare consecutivă la un Campionat Mondial, fiind nelipsiţi de la ediţia din 1998, prima de altfel la care au izbutit calificarea.

Columbia – Japonia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Columbia – Japonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Arbitrul sloven Damir Skomina va conduce partida de debut la Capionatul Mondial 2018 pentru cele două formaţii.  Jure Praprotnik şi Robert Vukan sunt cei doi asistenţi ai lui Skomina la turneul final 2018. Centralul de 41 de ani a condus în 2017 finala Europa League dintre Ajax şi Manchester United, dar şi câteva meciuri la Campionatul European din 2016.

Columbia – Japonia LIVE cote la pariuri CM 2018

Columbia – Japonia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Columbienii sunt favoriţi în opinia bookmakerilor având o cotă de 1.75 pentru o victorie, în timp ce o remiză are o cotă de 3,75 conform caselor de pariuri. Un eventual succes al naţionalei Japoniei este recompensată de bookmakeri cu o cotă de 5.75.