Nicio categorie

Columbianul Yerry Mina a intrat în istoria Campionatului Mondial! Vezi recordul stabilit

04.07.2018 | 14:38
Columbianul Yerry Mina a intrat în istoria Campionatului Mondial. A marcat trei goluri la Mondialul din Rusia

Columbianul Yerry Mina a intrat de marţi seară, după ce a egalat in extremis în meciul cu Anglia, în istoria Campionatului Mondial. Uriaşul de 1,95 m a marcat pentru a treia oară, cu acelaşi procedeu, lovitură de cap, la acest turneu final, după ce o mai făcuse în partidele cu Polonia şi Senegal.

Yerry Mina, jucătorul căruia FC Barcelona i-a oferit foarte puţine oportunităţi, după transferul din iarna acestui an, a fost cel care a trimis în prelungiri optimea de la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia într-un moment în care deznodământul părea pecetluit în favoarea englezilor, în urma penaltyului transformat de Harry Kane.

Columbianul Yerry Mina a intrat în istoria Campionatului Mondial. Barcelona nu mai vrea să-l ţină

Cu această impresionantă serie de trei goluri columbianul a stabilit un record în istoria Campionatului Mondial, fiind primul apărător de la prima ediţie, din 1930 până astăzi care reuşeşte să marcheze în trei partide consecutiv. Şi cine ştie dacă nu ar fi făcut-o şi în primul meci, pierdut de Columbia în grupe în faţa Japoniei, dacă ar fi jucat. în acel meci Mina nefigurând în primul unsprezece. Este până acum golgeterul lui FC Barcelona la acest turneu final, dar uruguayanul Luis Suarez şi brazilianul Coutinho îl pot egala şi depăşi.

Columbianul Yeri Mina a intrat în istoria Campionatului Mondial. A marcat toate golurile cu capul. Aici, sărbătorind după un gol înscris
Columbianul Yerry Mina a intrat în istoria Campionatului Mondial. A marcat toate golurile cu capul

Foarte probabil însă jucătorul pentru care FC Barcelona a plătit doar 12 milioane de euro nu va rămâne pe Nou Camp, deşi a făcut un Mondial mult peste starurile Messi sau Pique. Nu este însă nici o problemă, întrucât sunt multe cluburile interesate de serviciile uriaşului columbian, în pole position aflându-se FC Liverpool.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri